English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Kontorlokaler PP9 - Illustrasjonsfoto Philip Pedersens vei 9 - PP9 Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 1 Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 2 Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 2
Mer info
Bla i Prospekt
PDF - Prospekt
Utskriftsvennelig versjon

Philip Pedersens vei 9 - PP9

Type: kontor
Totalt utleieareal: 11000 m²
Minimum utleieareal: 2000 m²
Ledig fra: 18 mnd fra signert kontrakt Megler: Ole Christian Iversen
Mob 920 46 033

Philip Pedersens vei 9 - PP9

Beskrivelse

PP9 er utviklet av NCC Property Development og tegnet av Henning Larsen Architechs. Les mer om bygget på www.pp9.no


Brosjyre for PP9


Beliggenhet

Den sentrale beliggenheten ved et av landets største kollektivknutepunkt gir mange valgmuligheter når du skal til og fra jobben i PP9. Tog, buss, bil, sykkel – hva er enklest for deg? Er avstanden hjemmefra overkommelig kan du også ta bena fatt og benytte deg av gangveiene som passerer inntil kontorbygget.


Når ikke bare bilveiene, men også togskinnene, gangveiene og sykkelstiene bringer deg til PP9 blir det enkelt å ta miljøriktige reisevalg.


Flere bussruter har stoppested rett utenfor døren og tilbyr hyppige avganger på dagtid. Oslo Lufthavn Gardermoen når du på 35 minutter med flytoget fra Lysaker stasjon.


Lysaker stasjon betjener tog og busser til og fra alle himmelretninger, og er Norges tredje største målt i antall passasjerer. På området til den moderne stasjonen finner du både dagligvarebutikk, kiosk, apotek og restaurant.


Rom for merkevarebygging

Få kontorbygg kan tilby bedre synlighet enn PP9. Hver dag passerer nærmere 100 000 biler på E18 som går rett forbi bygget. Det gjør PP9 til et svært attraktivt kontorbygg for egen profilering.


Arkitekturen skiller seg positivt ut fra omgivelsene. Fasaden er fasettert og gir forbipasserende inntrykk av et levende bygg som åpner og lukker seg. Utformingen gjør at logo og annen profilering er synlig fra alle vinkler.


Solavskjermingen er integrert i fasaden og gir PP9 et helt eget uttrykk. Samtidig er den viktig for å oppnå et energieffektivt kontorbygg. Sammen med fasadens spesielle utforming bidrar den til at bygget skifter karakter i løpet av dagen. Materialet på fasaden fanger lyset og reflekterer et fargespill som varierer i takt med dagslyset og årstidene.


Miljøbygg

Bygget vil bli prosjektert etter energiklasse A og miljøsertifiseringmål er BREAM NOR Excellenet. Dere vil nå få muligheten for et miljøbygg av aller ypperste klasse som er å fremskaffe i markedet.


Prisbelønnet arkitekt

Henning Larsen Arkitekter, som blant annet tegnet prisbelønnede Østensjøveien 27 i Oslo og operaen i København, er en garantist for kvalitet og fremtidsrettede løsninger.


I arbeidet med PP9 har arkitekten hentet inspirasjon fra treet, hvor den innvendige trappen som utgjør det sosiale hjertet i bygget er selve stammen, og kontorarealene brer seg ut som grener. Den spesielle utformingen av bygget sørger for at dagslyset slipper inn til alle som har arbeidsplassen sin her.


De høytsittende vinduene sørger for at lyset slipper helt inn i midten av lokalet og når frem til alle.


Den perforerte skjermen gjør at vinkelen på lyset som faller inn i bygget varierer ut fra både tidspunkt og årstid. Vi kaller det en aktiv fasade.


Åpen og frodig velkomst

Ankommer du PP9 fra hovedveien møtes du av et innbydende inngangsparti. Biler kan stoppe rett utenfor hovedinngangen for å sette av eller plukke opp passasjerer.


Fra gaten blir du ledet gjennom den åpne glassfasaden inn i det romslige og elegante atriet. Her finner du resepsjonen og det sosiale Torget. Herfra har du utsikt til grøntområdet og gårdsplassen på den andre siden av bygget. Arbeidsplassene, bedriftsrestauranten, parkeringskjelleren og treningssenteret når du direkte fra atriet.


Kommer du syklende eller gående fra Lysaker stasjon, går du inn i bygget via det grønne gårdsrommet. Her preges omgivelsene av mangfold og frodighet, med trær og blandet vegetasjon av ulik art og høyde.


Torget – den sosiale møteplassen

Midt i bygget går hovedtrappen opp som en trestamme gjennom kronen i treet. I hver etasje brer grenene seg ut med huler og møteplasser for fordypelse og ro.


Trappen danner en sosial, aktiv ryggrad gjennom kontorbygningen, mens det meste av kommunikasjonen mellom etasjene foregår på det åpne torget.


Planløsninger

PP9 er et fleksibelt bygg med mange muligheter for å tilpasse lokalene til bedriftens behov, både i størrelse, innhold og utforming.


Bygget og etasjene kan enkelt deles opp for flere leietakere slik du ser eksempler på ovenfor. Siden kjernefunksjonene er plassert sentralt ved trappen i hver etasje kan du innrede med egen resepsjon, kaffebar/tekjøkken, touchdown og arbeidsplasser på den måten som passer virksomheten din best. Har du behov for å leie hele bygget, for eksempel som et hovedkontor, er det selvfølgelig også mulig.


I PP9 får alle medarbeiderne dagslys og utsyn. Kontorbygget er utformet slik at samtlige arbeidsplasser får optimale lysforhold.


Innredningsmulighetene er mange og gir plass til både innovative og åpne felleskontorer, cellekontorer av varierende størrelser og stillerom hvor du kan trekke deg tilbake for å håndtere sensitive opplysninger, eller rett og slett trenger å sitte bak en lukket dør.


Fellesarealer er ikke fordelt ut i arealoppsettet.


Arealer

Plan 1: 1736 m2

Plan 2: 1745 m2

Plan 3: 1745 m2

Plan 4: 1741 m2

Plan 5: 1737 m2

Plan 6: 1743 m2

Plan 7: 1735 m2

U1 (garasje): 1940 m2


Arbeidsplasser

Hvordan ser fremtidens arbeidsplass ut for din bedrift? Det kan vi sammen finne ut av. Vi ser på forskjellige løsninger ut fra de behovene dere har i dag, og tar hensyn til endringene du ser vil komme i fremtiden.


Åpent landskap med faste kontorplasser? Hele etasjen innredet etter ”clean-desk” prinsippet? Cellekontorer til alle? Eller kanskje en blanding av forskjellige arbeidsformer? I PP9 er det opp til deg å avgjøre hvilke løsninger som egner seg best for din bedrift.


I et stort kontorlandskap er det viktig med variasjon. Illustrasjonen ovenfor viser et forslag til planløsning som vi kaller ”Den gode miks”.


Servicetorget – byggets hjerte

Både medarbeiderne og besøkende får en varm velkomst i PP9. Det stemningsfulle resepsjonsområdet er sentralt plassert midt i det åpne atriet. Besøkende kan nyte kaffen i kaffebaren mens de venter.Her kan du falle til ro i en dyp stol med dagens avis eller ta et kort møte med kunder og samarbeidspartnere.


Bedriftsrestaurant

Bedriftsrestauranten i første etasje blir delikat og lys. Innredningen er preget av nordiske materialer og kvaliteter som gir et enkelt og eksklusivt miljø.


Her får du servert sunne og gode måltider gjennom hele arbeidsdagen. Restauranten kan også holdes åpen på kveldstid i forbindelse med representasjon eller større arrangementer. Restauranten er plassert slik at det kan åpnes opp mot bakhagen. I sommerhalvåret kan du ta med deg lunsjen ut og sette deg i sola, midt i den grønne oasen av ville bregner og trær. Foretrekker du å innta maten i høyden tar du heisen eller trappene opp til syvende etasje hvor du kan du nyte den vestvendte utsikten fra takterrassen.


Smart og effektiv parkering

I parkeringskjelleren blir bilen din tatt hånd om av et helautomatisk parkeringssystem.fullscreen_ico Plantegninger

Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 1
Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 2
Philip Pedersens vei 9 - PP9 Plan 2Kart
Arealtabell
11000 m²

Photo:

Plantegninger:

Information