English
Se alle eiendommer i kart Forrige / Neste Eiendom
Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Fasade Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Fasade Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Lobby Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Lobby Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Kontorillustrasjon Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Cellekontor Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Kontorlandskap Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Nærområde Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Plan 1 - 186 kvm
Mer info

Utskriftsvennelig versjon

Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet.

Type: kontor
Totalt utleieareal: 186 m²
Minimum utleieareal: 186 m²
Ledig fra: Megler: Jonas Myhre
Mob 998 69 900

Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet.

Beskrivelse
Ærverdig bygg oppført i 1892, som er under totalrehabilitering for å imøtekomme dagens krav til standard. Fasaden mot Øvre Voll gate bevares, mens det bygges et helt nytt atrium i sentrum av bygget. Eiendommen vil fremstå moderne med gode lysforhold, samtidig som de gamle kvalitetene ivaretas. Bygget kobles sammen med Øvre Voll gate 7 og Rådhusgaten 27, og eiendommens brukere vil få tilgang til kvartalets fellesfasiliteter og Frydefull jobb (http://www.abnkvartalet.no/frydefull-jobb/) . 

Adkomst
Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, fra Stortinget, Oslo S eller Nationaltheatret; med buss, trikk, T-bane eller tog/Flytoget, samt båt fra Aker Brygge.

Beliggenhet
Øvre Voll gate 9 ligger meget sentralt til i Oslo sentrum mellom Festningen og Stortinget. Området består vesentlig av kontor, handel og serveringslokaler.  Det er korte avstander til et bredt tilbud av handels- og servicetilbud, samt alle former for offentlig kommunikasjon. Mange hyggelige spisesteder i nærområdet.  Eiendommen utgjør en del av ABN kvartalet (http://www.abnkvartalet.no/ ), og brukere av eiendommen vil få glede av kvartalets fellesfasiliteter. 

Innhold
Bygget total rehabiliteres og tilpasses nye leietakere. Det første som vil møte ansatte og gjester er et klassisk og hyggelig inngangsparti, som leder inn til byggets atrium. I plan 1 består atriet av noe kontorareal, samt velkomst areal med kaffebar og en flott trapp som går som en skulptur gjennom bygget. Arealet vi har for utleie ligger i en høy første etasje mot Øvre Vollgate. Lokalet er under ferdigstilling. Leietakere vil få mulighet til å påvirke både planløsning og kvaliteter i lokalet. 

Fellesfasiliteter
Dusj og garderobeanlegg

Tørkerom i garderobene

Håndkle og såpe

Låsbar sykkelparkering

Sykkelutlån

Skjorterens

Puter til lunsj i blomstertrappen

Blomsterleveranser

Paraply utlån

Fruktkurv

Budtjeneste

Massasje

Ledig fra
April 2018

fullscreen_ico Plantegninger

Totalrehabilitert bygg i Øvre Voll gate, flott beliggenhet som del av ABN Kvartalet. Plan 1 - 186 kvmKart
Arealtabell
Plan 1 186 m²

Photo:

Plantegninger:

Information