Billingstadsletta 11

Premises

Property building

Location

  • Strategisk Plassering: Billingstadsletta 11 er strategisk plassert med enkel tilgang til hovedveier og høy synlighet fra hovedtrafikkårer. Dette gjør det enkelt for både lokale og besøkende kunder å finne din virksomhet.
  • Etablerte Naboer: Med nabolokaler som Sats, Europris og Rema, har du et nabolag av etablerte og kjente virksomheter. Dette skaper en naturlig strøm av potensielle kunder og gir deg muligheten til å dra nytte av det allerede eksisterende fottrafikken.
  • Variert Kundebase: Billingstadsletta 11 tiltrekker seg et bredt spekter av kunder fra ulike demografiske grupper. Dette gjør det til en flott beliggenhet for virksomheter som ønsker å betjene et mangfoldig publikum.
  • Forretningsnettverk: Å være en del av dette handelsområdet gir deg tilgang til et voksende forretningsnettverk. Du kan dra nytte av samarbeidsmuligheter, samhandel med nabolaget og en følelse av fellesskap som kan være avgjørende for suksessen til din virksomhet.

Billingstadsletta 11 er en beliggenhet som ikke bare gir deg tilgang til kunder, men også til en vellykket handelskultur. Dette er stedet der forretninger blomstrer, og din handelsrettete virksomhet kan også trives her.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Haakon Himle Skandsen Show CV

Haakon Himle Skandsen

Advisor
Business areas

Documents