Bryggegata 9 - Snekkerbygget på Aker Brygge

Unike kontorlokaler til leie i det historiske Snekkerbygget på Aker Brygge

Premises

Property building

Byggår:
1854 / 1989 og rehabilitert 2021

Miljø:
Energimerke B / D

Total størrelse:
8.472 kvm

Fasiliteter:
Sykkelparkering, dusj og garderobemuligheter, mulighet for personalrestaurant

Bryggegata 9 er det tidligere snekkerbygg og administrasjonsbygg for Aker Mekaniske Verksted (1854-1981) og har mye historie og sjel. Eiendommen ble bygget om i 1989, og rehabilitert i 2012. I dag fungerer det som et topp moderne kontorbygg i historisk drakt.

Sjarmerende eiendom over fire og seks etasjer. Effektive etasjeplan med lavt arealpåslag og gode takhøyder.

Location

Området:
Aker Brygge

Offentlig transport:
Kort vei til trikkestopp ved Aker Brygge eller Tjuvholmen busstopp, samt kort vei til T-bane/flytog på Nationaltheateret

Parkering:
Mulighet for leie av parkering på Aker Brygge

Aker Brygge har gjennomgått en imponerende transformasjon og oppgradering. De industrihistoriske kvalitetene er fremhevet og danner en spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Gjennomgående er kvaliteten på nye Aker Brygge bemerkelsesverdig høy.

På gateplan har utendørsområdene fått en ansiktsløftning med nye dekker, møbler og belysning. Handelsfasadene har blitt nyoppussede og bidrar til å skape livlige miljøer i alle gatene. En nyskapende handlegate snor seg diagonalt gjennom området og knytter sammen Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har vokst til å bli en intim og pulserende del av Oslo, med en tydelig fokus på kvalitet, beriket av et unikt og variert tilbud innen handel og servering.Property landlord

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Ulrik H. Johannessen Show CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Business areas

Documents