Cort Adelers gate 30

Nyrehabiliterte kontorlokaler sentralt i Vika med fantastisk takhøyde og flotte fellesfasiliteter, tilpasses til ny leietaker i samarbeid med interiørarkitekt.

Premises

Property building

Byggår:
1960

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 12.300 kvm

Fellesfasiliteter:

Personalrestaurant, event rom, auditorium og felles møterom, sykkelparkering med servicestasjon, garderobe med skap/dusj/tørkerom og håndkleservice, lounge med shuffelboard

CA30 har gjennomgått en større rehabilitering i 2018 der alle fellesarealer er pusset opp, og fremstår meget representabel. Et hyggelig inngangsparti leder inn til personalrestauranten og loungen

Location

Området:
Vika

Offentlig transport:
Trikkestopp rett utenfor døren, T-bane/flytog på Nationaltheateret samt buss i Munkedamsveien, Dronning Mauds gate og Solli Plass.

Parkering:
God parkeringsdekning i nærområdet.

Cort Adelers gate 30 ligger sentralt i Vika, rett ved et av de største prestisjeprosjektene "VIA" som ferdigstilles i løpet av 2021. Kort vei til Solli Plass, Aker Brygge og Nationaltheateret.

Property landlord

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

Eget kundesenter
Entras kundesenter tar i mot alle henvendelser fra våre leietakere og fungerer som et samlet kontaktpunkt. Ved å kontakte oss kan du være sikker på at vi gjør det som skal til for at du får svar på din forespørsel og løst saken din.

Fornøyde leietakere
Entra drifter alle eiendommer med egne ansatte. Gjennom høy fagkompetanse og tilstedeværelse sørger våre driftsansvarlige for at byggene fungerer optimalt.

Kundene til Entra har for femte år på rad gitt en score på over 80 poeng i kundetilfredshet (KTI) og Entra er på pallen igjen blant utleiere av næringseiendom. Kundeundersøkelsen gjennomføres hvert år av Norsk Leietakerindeks.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Jonas Myhre Show CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Business areas

Documents

Prospectus as PDF