Grundingen 6 - Aker Brygge

Fantastiske kontorlokaler i Verkstedhallen på Aker Brygge

Premises

Property building

Byggår:
Oppført 1855. Rehabilitert 2014.

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
40 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Dusj, garderober, sykkelparkering, mulighet for kantine

Leietakere i bygget:
Facenda, Arkwirght, Piperviken AS, Business Village (kontorfellesskap) m. fl.

Eiendommen og lokalet ble totalrehabilitert i 2014 og eiendommen fremstår som moderne og av høy kvalitet. Under rehabiliteringen ble ventilasjon byttet ut og moderne teknisk infrastruktur med cat 6 kabler og fiber inn i bygget.

Location

Området:
Aker Brygge

Offentlig transport:
I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger. Enkel adkomst med bil med direkte avkjøring fra E18.

Parkering:

Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark. I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vikaområdet.

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet. På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Property landlord

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Show CV

Anders Heffermehl

Associate Partner - leasing
Business areas

Documents