Haraldrudveien 11 - Fantastisk beliggende kombinasjonseiendom

En særdeles godt beliggende kombinasjonseiendom rett ved Alnabruterminalen. Gode takhøyder, enkel adkomst og godt med lasteporter gjør dette til en av de beste eiendommene som er til leie i Groruddalen.

Premises

Property building

Byggår:

2005

Total størrelse:

9 200 kvm

Location

Beliggenhet:

Eiendommen er sentralt beliggende ved Alnabru, med gode av- og påkljørselsmuligheter til både Østre Aker vei og E6. Haralrudveien er et av Oslos absolutt mest sentrale punkter for lager- og logistikkbygg. Kort vei til Oslo sentrum, med Alnabruterminalen kort vei unna.

Offentlig transport:

Eiendommen kan nåes enkelt med kollektivtrafikk. T-banen stopp på Risløkka hvor linje 4 og 5 har hyppige avganger. Rett utenfor eiendommen ligger busstopp for buss nummer 58, og i Østre Aker vei går bussene 5N, 67, 345 og FB3 (flybuss).

Parkering:

Eiendommen har godt med parkeringsplasser rundt bygget.

Property landlord

Eier:
Fabritius Gruppen

Om Fabritius Gruppen:

Fabritius med datterselskaper er en betydelig eiendomsaktør i Norge. Hovedaktiviteten er i Oslo-regionen hvor de eier eiendommer og utviklingstomter for kombinasjonsbygg, lager, kontor og produksjon. Fabritius har drevet med investering, forvaltning og utvikling innen eiendom siden 1991 og har i perioden gjennomført et betydelig antall prosjekter. Fokuset fremover vil være å bygge en langsiktig eiendomsportefølje med basis i den eiendomsutviklingen vi gjør og kjøp av nyere prosjekter innen vårt satsningsområde. Fabritius er et 100 % eiet selskap av Gjelsten Holding.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Show CV

Jørgen Nygaard Anker-Rasch

Associate Partner - Leasing
Business areas

Documents