Innspurten 9 - Helsfyr Panorama

Signalbygg på Helsfyr med panoramautsikt og flotte fellesfasiliteter under oppgradering. Kort vei til offentlig kommunikasjon.

Premises

Property building

Byggår
2003

Miljø:
Energiklasse Grønn D, BREEAM In-Use Very Good

Total størrelse:
Ca. 21.000 kvm BTA

Fellesfasiliteter:
Byggets inngangsparti er nylig oppgradert og gir en fin atmosfære.

Inngangspartiet leder til en nylig oppusset kantine. Den fremstår som lys og åpen, men samtidig lun, varm og moderne. Et trivelig spisested både for de som arbeider i bygget og et hyggelig sted å invitere med gjester.

I samme område ligger byggets to felles møterom, der det største har plass til inntil 30 personer. Møterommene kan benyttes av leietagere etter avtale.

I underetasjen finnes et velutstyrt treningsstudio med tilhørende garderobe.

Bygget har et stort, nylig renovert parkeringsanlegg i to etasjer under bygget, samt utvendige parkeringsplasser for leietakere og gjester.

Det er også godt med plasser til sykkelparkering i kjellerarealene.

Eiendommen er av høy kvalitet, med meget gode lysforhold, balansert ventilasjon med kjøling og individuell klimastyring i alle rom. Eiendommen er tilknyttet fjernvarmebasert varmesystem.

Det er tre personheiser og en vareheis.

Location

Området:
Helsfyr

Offentlig transport:
Linje 1-4 fra Helsfyr samt flybuss og en rekke busslinjer

Parkering:
Parkering i 2 plan i byggets kjeller

Med sin umiddelbare nærhet til Oslo sentrum, avganger med T-bane, buss eller tog hvert minutt og meget god tilgjengelighet via veinettet, er Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for forretningsvirksomhet. I tillegg finner du en rekker servicetilbud i nærområdet, bla kan nevnes Fyrstikktorget med handel, serveringssteder og annen service. Nærmeste nabo er Helsfyr Hotel som ved siden av innkvartering kan tilby større konferansefasiliteter og restaurant.

Kun 3 minutters gange til Helsfyr stasjon, med T-bane og busser i alle retninger.

Flybussen går hvert 20. minutt.

Svært god tilgjengelighet med bil og kollektivtransport er en viktig årsak til at Helsfyr er et av de best etablerte områdene for både store og små kontorbedrifter i Oslo.

Med bil bruker du bare 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Forøvrig er Helsfyr det trafikknutepunktet i landet med nest flest avganger for offentlig kommunikasjon i alle retninger, kun "slått" av Jernbanetorget / Sentralbanestasjonen.

Property landlord

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Jonas Myhre Show CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Business areas

Documents

Digital prospectus