Innspurten 9 - Helsfyr Panorama

Signalbygg på Helsfyr med panoramautsikt og flotte fellesfasiliteter under oppgradering. Kort vei til offentlig kommunikasjon.

Premises

Property building

Byggår
2003

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 18.000 kvm BTA

Fellesfasiliteter:

Bygget har en felles betjent resepsjon hvor det er lagt stor vekt på å spille på kontrasten mellom stramme linjer og en myk atmosfære.

Fra resepsjonen er det tilgang til byggets kantine. Denne er nylig oppgradert og fremstår som lys og åpen, men samtidig lun, varm og moderne. Et trivelig spisested både for de som arbeider i bygget og et hyggelig sted å invitere med gjester.

I samme område ligger byggets 2 felles møterom der det største har plass til inntil 30 brukere. Møterommene kan benyttes av leietagere etter avtale.

I underetasjen finnes et meget velutstyrt treningsstudio med garderobe og badstue.

I garasjekjelleren er det godt med plasser til sykkelparkering.

Det er parkeringsanlegg i 2 underetasjer.

Eiendommen er av høy kvalitet, både teknisk og overflatemessig. Det er meget gode lysforhold, balansert ventilasjon med kjøling og individuell klimastyring i alle rom. Eiendommen er tilkoplet fjernvarmeanlegget, slik at oppvarmingskostnadene inngår i fellesutgiftene.

Det er tre personheiser og 1 vareheis.

Location

Området:
Helsfyr

Offentlig transport:
Linje 1-4 fra Helsfyr samt flybuss og en rekke busslinjer

Parkering:
Parkering i 2 plan i byggets kjeller

Med sin umiddelbare nærhet til Oslo sentrum, avganger med T-bane, buss eller tog hvert minutt og meget god tilgjengelighet via veinettet, er Helsfyr et unikt og naturlig knutepunkt for forretningsvirksomhet. I tillegg finner du en rekker servicetilbud i nærområdet, bla kan nevnes Fyrstikktorget med handel, serveringssteder og annen service. Nærmeste nabo er Helsfyr Hotel som ved siden av innkvartering kan tilby større konferansefasiliteter og restaurant.

Kun 3 minutters gange til Helsfyr stasjon, med T-bane og busser i alle retninger.

Flybussen går hvert 20. minutt.

Svært god tilgjengelighet med bil og kollektivtransport er en viktig årsak til at Helsfyr er et av de best etablerte områdene for både store og små kontorbedrifter i Oslo.

Med bil bruker du bare 5 minutter til sentrum og 25 minutter til Gardermoen. Forøvrig er Helsfyr det trafikknutepunktet i landet med nest flest avganger for offentlig kommunikasjon i alle retninger, kun "slått" av Jernbanetorget / Sentralbanestasjonen.

Property landlord

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Jonas Myhre Show CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Business areas

Documents