Øvre Slottsgate 29

Øvre Slottsgate 27 er en av 6 eiendommer som totalt utgjør Eger. Lokalene ligger i 3. etasje, og renoveres til topp moderne kontorlokaler og er en del av Promenadens Social Doors Office konsept.


Premises

Property building

Byggår:
1922 rehabilitert i 2009

Miljø:
E

Total størrelse:
2.500 kvm


Leietakere i bygget:
Netlight, Chanel Norway m.fl

Øvre Slottsgate 27 er en del av shoppingsenteret ,Eger Karl Johan, som består av 6 eiendommer på til sammen ca. 20 000 m² midt i Oslo sentrum. Samtlige står på Byantikvarens gule liste. I 2009 ble gårdene slått sammen, fasadene renovert, og en fullstendig innvendig ombygging har skapt en ny sammenhengende handlegate over 3 plan samt kontorer.

Location

Området:
Sentrum/Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkering i offentlig p-hus i området

Øvre Slottsgate 27 ligger midt i Oslo sentrum som en del av Egertorget. Her har du alle fasiliteter i umiddelbar nærhet med T-bane stopp under stortinget, kort vei til togstasjon og midt i Oslos beste område for handel, restauranter og opplevelser.

Property landlord

Promenaden Management AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller eiet av fond under administrasjon av Meyer Bergman. Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av kontor- og butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette.

Les mer om Promenaden Management på deres hjemmeside: promenadenmanagement.no

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Show CV

Jonas Myhre

Associatr
Business areas

Documents