Sandakerveien 138

Flotte kontorlokaler til leie i rehabilitert fullservice bygg med sentral beliggenhet i Nydalen.

Premises

Property building

Byggår:
1997 - Rehabilitert 2023

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
44 582kvm.

Fellesfasiliteter:
NPRO kundesenter, personalrestaurant, treningsrom med PTog behandlingstjenester, møteromssenter, sykkelparkering og garderobe m. dusj og bilvask.

Den moderne bygningen er oppført i solid tegl og har et tydelig arkitektonisk uttrykk, preget av industrielle linjer og store glassflater. I løpet av sommeren 2023 skal alle fellesfasilitetene i eiendommen oppgraderes og utvides med fantastiske kvaliteter og innhold. Det etableres et møteromssenter med 6-8 møterom i ulike størrelser, en oppgradert personalrestaurant, nye garderober, inngangsparti mm.

Location

Området:
Nydalen

Offentlig transport:
Umiddelbar nærhet til Nydalen T-bane stasjon og god dekning med buss.

Parkering:
Gode parkeringmuligheter i bygget med direkte ankomst til lokalet

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetilbud. Sommerstid er det mange som tar lunsjen langs elven, eller de samles på en av de mange stedene med uteservering. Storo er nærmeste nabo til Nydalen, og her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere - de trives alle i Nydalen.

Property landlord

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Ulrik H. Johannessen Show CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Business areas

Documents