Sandakerveien 140

Fullservice kontorbygg med 2021 standard

Premises

Property building

Sandakerveien 140 ligger meget sentralt plassert i Nydalen. Bygget har inngang fra Sandakerveien med stor gjesteparkering rett foran bygget. Totalt er bygget på 12500 kvm kontor, samt 250 parkeringsplasser i garasje under bygget.

Bygget tilbyr et rikt tilbud av tjenestetilbud. Alle fellesarealer skal pusses opp, arbeidet starter 1. halvår 21. Etter oppussing vil Leietakerne få tilgang til en flott lobby/ inngangsparti med mulighet for felles resepsjonstjeneste. Kantine med stor uteplass som tilrettelegges for å nye lunsjen i det fri. Dusj/ garderobeanlegg og sikker sykkelparkering. Det er også planer om å etablere et eget trimrom tilrettelagt for PT-timer, gruppetimer og behandlinger. Moderne og variert treningsutstyr. For de som ønsker å benytte trimrommet tegnes det et eget abonnement.

Location

Nydalen er med sin flotte beliggenhet langs Akerselven et trivelig sted å bo, jobbe eller bare være på besøk. Et bredt utvalg av restauranter og bakerier, badeplasser langs Akerselva, flere hoteller og et rikt utvalgt av tur, gang og sykkelstier.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Ulrik H. Johannessen Show CV

Ulrik H. Johannessen

Researcher - Leasing
Business areas

Documents