St. Olavs gate 27

Moderne kontorlokaler med god takhøyde og flotte fellesfasiliteter

Premises

Property building

Byggår:
1847- totalrehabilitert 2017

Total størrelse:
ca. 2500 kvm

Fasiliteter:
Sykkelparkering, felles møterom og personalrestaurant.

St. Olavs gate 27 er en av Oslos mest eksponerte eiendommen og har en innholdsrik og lang historie. Eiendommen har historisk sus over seg og vært hjem til Rikard Nordraak, Hartvig Nissen og Bjørnstjerne Bjørnson. I 2017 var eiendommen ferdig rehabilitert hvor alt bortsett fra den vernede fasaden er nytt. I rehabiliteringsprosessen ble det transformert til en moderne eiendom hvor alt fra etasjeskiller, ventilasjon og teknikk er nytt og gårdeier investerte i gode og varige materialer med høy kvalitet.

Location

Området:
Sentrum - Tullin/ Nationaltheatret

Offentlig transport:
Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon og Stortinget T-banestasjon, er eiendommen tilgjengelig enten man kommer med tog, T-bane, buss eller trikk.

Parkering:
God parkeringsdekning i nærområdet.

St. Olavsgate 27 er meget sentralt plasser hvor du kan se rett til Nationaltheatret stasjon, Slottsparken og Tullin. Tullin området inngår i Oslos kommunens satsning på innovasjonsdistrikter hvor mange spennende selskaper ønsker å etablere seg for å være en del av det pulserende området. De siste årene har det kommet rikelig med servicetilbud som restauratner, cafér, barer og butikker.

Contact

Contact us for more information on the property

* Required

Contacts

Portrait of Ulrik H. Johannessen Show CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Business areas

Documents