Christian Krohgs Gate 16 - Akerselva Atrium

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
649 kvm
Minimum ledig utleieareal
649 kvm
Ledig fra
Q1 2020
Type
Kontor

Akerselva Atrium ligger idyllisk og sentralt langs Akerselva. Området har gjennomgått en stor transformasjon siste tiåret, hvor flere utviklingsprosjekter har trukket store selskaper til området. I tillegg til NHST og Powel som sitter i Akerselva Atrium har Tine, YS, IBM, Manpower, Westerdals og Skanska sine hovedkontorer i området

Arealtabell

Etasje: Areal:
2 657 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Sentrum - Grønland

Offentlig transport:
30 og 31 bussen har Oslos hyppigste avganger med stoppested rett ved eiendommen. Utover dette har du 13-trikken, kort vei til Grønland T-banestasjon og bysykkelstativ rett utenfor. Kort avstand til Oslo Sentralbanestasjon

Parkering:
God dekning i nærliggende parkeringshus.

Veldig sentral beliggenhet i et område som har gjennomgått en fantastisk utvikling siste årene. Med sin geografiske beliggenhet mellom trendy Grønland og populære Torggata svarer eiendommen på selv de mest kresne krav til lokasjon. Kort vei til Mathallen, Vulkan, Grünerløkka og Yougstorget er dette eiendommen for de som ønsker alt. Området har gjennomgått en stor transformasjon, og med den pågående oppgraderingen av Storgata vil dette være Oslos midtpunkt i årene som kommer. Enkelt å komme seg til for ansatte og kunder er landemerket Akerselva Atrium lett å finne.

Lokalene

Egnet bruk:
Åpent landskap med innslag av cellekontorer.

Landskap/celler
Landskap og cellekontor, 90/10 blanding.

Antall arbeidsplasser:
40-50 plasser.

Standard:
Moderne standard, kan tilpasses leietaker.


Christian Kroghs gate 16 byr på lyse kontorlokaler med en stor glassfasade og gode takhøyder. Lokalene er av god standard, men kan skreddersys til leietaker i samråd med interiørarkitekt.

Bygget

Byggeår:
2009

Miljø:
Grønn E.

Total størrelse:
17 600 kvm.

Fellesfasiliteter:
Felles resepsjon, kantine, møtesromssenter, treningssenter.

Leietakere i bygget:
NHST, Powel og Oslo Kommune.

Bygget ble oppført av NCC i 2009, og er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret NBBJ. Store glassflater kjennetegner Akerselva Atrium. Fellesarealene i bygget er nylig oppgradert og eiendommen fremstår som meget presentabel.

Gårdeier

Eier:

DNB Næringseiendom

DNB Næringseiendom er en ledende eiendomsaktør som dekker hele verdikjeden innen segmentene; kontor, kjøpesenter og hotell. Leietakere og investorer i DNB Scandinavian Property Fund opplever at DNB Næringseiendom er til å stole på og finner gode, moderne og fremtidsrettede løsninger. DNB Næringseiendom er ledende innen miljøarbeid og arbeider systematisk for å sikre bærekraftige løsninger.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jørgen Nygaard Anker-Rasch

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF