Christian Krohgs Gate 16 - Akerselva Atrium

Akerselva Atrium ligger idyllisk og sentralt langs Akerselva. Området har gjennomgått en stor transformasjon det siste tiåret, hvor flere utviklingsprosjekter har trukket store selskaper til området. I tillegg til NHST og Powel som sitter i Akerselva Atrium har Tine, YS, IBM, Manpower, Westerdals og Skanska sine hovedkontorer i området.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
2009

Miljø:
Grønn E.

Total størrelse:
17 600 kvm.

Fellesfasiliteter:
Felles resepsjon, kantine, møtesromssenter, treningssenter.

Leietakere i bygget:
NHST, Powel og Oslo Kommune.

Bygget ble oppført av NCC i 2009, og er tegnet av det anerkjente arkitektkontoret NBBJ. Store glassflater kjennetegner Akerselva Atrium. Fellesarealene i bygget er nylig oppgradert og eiendommen fremstår som meget presentabel.

Beliggenhet

Området:
Sentrum - Grønland

Offentlig transport:
30 og 31 bussen har Oslos hyppigste avganger med stoppested rett ved eiendommen. Utover dette har du også 13-trikken, Grønland T-banestasjon og bysykkelstativ like i nærheten. Kort avstand til Oslo Sentralbanestasjon

Parkering:
God dekning i nærliggende parkeringshus.

Veldig sentral beliggenhet i et område som har gjennomgått en fantastisk utvikling de siste årene. Med sin geografiske beliggenhet mellom trendy Grønland og populære Torggata svarer eiendommen på selv de mest kresne sine krav til lokasjon. Kort vei til Mathallen, Vulkan, Grünerløkka og Youngstorget er dette eiendommen for de som ønsker alt. Området har gjennomgått en stor transformasjon, og med den pågående oppgraderingen av Storgata vil dette være Oslos midtpunkt i årene som kommer. Enkelt å komme seg til for ansatte og kunder. Landemerket Akerselva Atrium er lett å finne.

Gårdeier

Eier:

DNB Næringseiendom

DNB Næringseiendom er en ledende eiendomsaktør som dekker hele verdikjeden innen segmentene; kontor, kjøpesenter og hotell. Leietakere og investorer i DNB Scandinavian Property Fund opplever at DNB Næringseiendom er til å stole på og finner gode, moderne og fremtidsrettede løsninger. DNB Næringseiendom er ledende innen miljøarbeid og arbeider systematisk for å sikre bærekraftige løsninger.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jørgen Nygaard Anker-Rasch

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF