Akersgata 16

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
1 164 kvm
Minimum ledig utleieareal
575 kvm
Ledig fra
Etter avtale
Type
Kontor

Attraktive kontorlokaler til leie med sentral beliggenhet i Oslo sentrum - Kvadraturen. Kontorene byr på fantastisk takhøyde og moderne utførelse. Bygget en ærverdig bygård fra ca. 1895 som nylig er totalrehabilitert til moderne standard. Akersgaten 16 en del av Promenadens Social Doors kontor konsept som byr på gode fasiliteter på tvers av eiendommer i nærheten.

Arealtabell

Etasje: Areal:
5 575 kvm
6 657 kvm

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Kvadratrunen

Offentlig transport:
Stortinget T-bane stasjon (linje 1-5), Buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkeringsanlegg tilgjengelig i gangavstand.

Akersgata 16 ligger midt i Oslo sentrum ved Wessels Plass. Et steinkast fra varemagasinet Steen & Strøm og Karl Johan, samt Stortinget og Spikersuppa. Eiendommen ligger på hjørnet av krysset Akersgata og Prinsensgate. Kort avstand til Bjørvika, så vel som Aker Brygge og Tjuvholmen. Området er i en transformasjon der eldre gårder rehabiliteres til moderne kontorbygg med et meget godt servicetilbud i første etasje med handel og restauranter.

Lokalene

Egnet bruk:
Lokalet egner seg primært til åpent landskap

Antall arbeidsplasser:
Etasje 5: (589 kvm) - 31 arbeidsplasser
Etasje 6: (575 kvm) - 30 arbeidsplasser

Standard:
Lokalene blir rehabilitert til moderne standard med ny teknisk infrastruktur og ventilasjon.

Lokalene blir oppgradert til et moderne uttrykk i en ærverdig bygård. Alt teknisk er av høy standard og ditt kontor vil bli tegnet ut i samråd med interiørarkitekter. Lokalet er i hjørne av bygget som sikrer godt med lysinnslipp.

Bygget

Byggår:
1895

Miljø:
Energiklasse D

Total størrelse:
ca 3300 kvm

Leietakere i bygget:
Hugo Boss, CODE illustradet, Vitra, Kaffebrenneriet

Akersgata 16 er en gammel bygård som blir total rehabilitert til moderne standard. Fellesområdene som trappegangen og inngangspartiet vil også bil renovert i stil med kontorlokalene.

Gårdeier

Eier:
Promenaden Managment AS

Promenaden Managment er mest kjent for drift av retail området promenaden som inkluderer Eger Torg, Steen og Strøm Varemagasin og handlegatene i nærområdet. Samtidig har de en stor kontorportefølje over handels arealene som gjør den til en av Sentrum/kvadraturnes største gårdeiere. Promenaden er en gårdeier som tilbyr lokaler av høy standard og fleksibilitet nær knyttepunkt og byliv.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter