Akersgata 16

Attraktive kontorlokaler til leie med sentral beliggenhet i Oslo sentrum - Kvadraturen. Kontorene byr på fantastisk takhøyde og moderne utførelse. Bygget er en ærverdig bygård fra ca. 1895 som nylig er totalrehabilitert til moderne standard. Akersgata 16 en del av Promenadens Social Doors kontorkonsept som byr på gode fasiliteter på tvers av eiendommer i nærheten.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1895

Miljø:
Energiklasse D

Total størrelse:
ca 3300 kvm

Leietakere i bygget:
Ework, CODE illustradet, Vitra, Kaffebrenneriet

Akersgata 16 er en gammel bygård som blir total rehabilitert til moderne standard. Fellesområdene som trappegangen og inngangspartiet vil også bil renovert i stil med kontorlokalene.

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Kvadratrunen

Offentlig transport:
Stortinget T-banestasjon (linje 1-5), Buss og trikk i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkeringsanlegg tilgjengelig i gangavstand.

Akersgata 16 ligger midt i Oslo sentrum ved Wessels Plass. Et steinkast fra varemagasinet Steen & Strøm og Karl Johan, samt Stortinget og Spikersuppa. Eiendommen ligger på hjørnet av krysset Akersgata og Prinsensgate. Kort avstand til Bjørvika, så vel som Aker Brygge og Tjuvholmen. Området er i en transformasjon der eldre gårder rehabiliteres til moderne kontorbygg med et meget godt servicetilbud i første etasje med handel og restauranter.

Gårdeier

Promenaden Management AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller eiet av fond under administrasjon av Meyer Bergman. Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av kontor- og butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette.

Les mer om Promenaden Management på deres hjemmeside: promenadenmanagement.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder
Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter