Akersgata 28

Akersgata 28 er en av seks eiendommer som utgjør Eger. Lokalene ligger i toppetasjen, og renoveres til topp moderne kontorlokaler og er en del av Promenadens Social Doors Office-konsept.

Lokaler

Bygget

Byggår
1985

Miljø:
E

Total størrelse:
5.800 kvm


Leietakere i bygget:
Netlight, Nestle Norge m.fl

EGER er totalt 6 bygårder som utgjør over 20.00 kvm midt i Oslo Sentrum. I 2009 ble gårdene slått sammen, fasadene renovert og handelsarealet fullstendig ombygning som skapte en innendørs handlegate. Her finnes mye historie i veggene, men byggene fremstår som moderne og legger grunnlaget for en god arbeidsdag grunnet omfattende rehabilitering.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkering i offentlig p-hus i området

Akersgata 28 er en del av det eksklusive shopping galleriet EGER og har en meget attraktiv beliggenhet øverst i Kvadraturen. Kvadraturen har de siste årene gjennomgått en større transformasjon, både i forhold til infrastruktur og bygningskvalitet. Kvadraturen har med dette utviklet seg til å bli Oslos kultur og moteområde med en rekke egenartede og sjarmerende butikker, i tillegg til et utall restauranter og serveringssteder. Kvadraturen har med dette blitt en foretrukket kontorlokasjon for et mangfold bedrifter.

Gårdeier

Promenaden Management AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller eiet av fond under administrasjon av Meyer Bergman. Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av kontor- og butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette.

Les mer om Promenaden Management på deres hjemmeside: promenadenmanagement.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder
Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter