Akersgata 51

Nyoppussede kontorlokaler sentralt ved Stortinget stasjon.

Lokaler

Bygget

Byggets fellesarealer ble oppgradert og ferdigstilt mai 2017. Inngangspartiet fikk et betydelig løft, i tillegg til garderobeanlegget og sykkelparkeringen med eget sykkel-spa.

Inngangspartiets størrelse og utforming er godt tilrettelagt for virksomheter med mye besøk, og spesielt ankomst av større grupper samtidig. Det er også en egen felles takterrasse som vender ut mot Høyesterett og en ny fantastisk kantine som gjør at leietakerne kan nyte en god lunsj i sitt eget bygg.

Beliggenhet

Det tidligere Aftenposten-bygget i Akersgata 51 ligger virkelig i hjertet av Oslo sentrum – med svært god tilgang på offentlig kommunikasjon. Eiendommen ligger meget sentralt til, rett opp fra Stortinget T-banestasjon i retning Regjeringskvartalet.

De overhengende baldakinene gjør at du tilnærmet kan gå under tak helt fra T-banesporet og inn på kontoret. Eiendommen har kort vei til Ring 1 og har således lett adkomst med bil med mulighet for leie av p-plasser i byggets parkeringskjeller og i Sentrum P-hus et par minutters gange fra eiendommen.

Gårdeier

Lokalet fremutleies fra Codex Advokatfirma. Bygget er eid og driftet av Entra ASA.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Stig Basing Vis CV

Stig Basing

Senior Advisor
Forretningsområder

Dokumenter