Beddingen 8

Sjelden mulighet på bryggekanten til leie - lyse og innbydende lokaler

Lokaler

Bygget

Eiendommen er oppført i 1990/1991 og er tegnet av arkitekt Kari Nissen Brodtkorb. Eiendommen består av butikk/servicesenter i 1.etasje, kontorer i 2.-6. etasje og bolig til og med 10. etasje. Bygget har en flott hovedinngang med omfattende bruk av granitt og heltre skipsgulv. Mulighet for leie av garasjeplass og boder.

Beliggenhet

Området:

Offentlig transport:
Kort vei til trikkestopp ved Aker Brygge eller Tjuvholmen busstopp, samt kort vei til T-bane/flytog på Nationaltheateret

Parkering:
Mulighet for leie av parkering på Aker Brygge

Lokalene ligger like ytterst ved sjøkanten på Beddingen, like overfor restaurantene Lofoten Fiskerestaurant, Rorbua, og klesbutikken Jean Paul. Etter 10 skritt fra hovedinngangen, er du på sjøsiden av Aker Brygge. Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet.

Gårdeier

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter