Bøkkerveien 5 - HasleLinje

Bøkkerveien 5 tilbyr fantastiske kontorlokaler til leie på Hasle i Oslo. HasleLinje utgjør den gamle Arcus-tomten mellom de tre T-banestasjonene Hasle, Økern og Løren. Området er under utvikling med ca. 700 boliger, og ca. 130 000 kvm kontor/handel. Lamell B er et nytt bygg som ligger tett på Økernveien og Ring 3, dette gir en unik eksponering mot noen av Oslos mest trafikkerte veier.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2014

Miljø:
Breeam "very good" - energiklasse A

Størrelse:
14.000 kvm

Fellesfasiliteter:
Felles resepsjon, kantine, trimrom, innendørs sykkelparkering m.m

Andre leietakere:
Securitas Hovedkontor, One Park, Doro Care

Bøkkerveien 5 byr på alt du ser etter i et moderne kontorbygg, med gode fellesfasiliteter sikrer det en høy kvalitet utover de gode arbeids sonene. Bygget er meget effektivt som sikrer god arealutnyttelse og fleksibilitet.

Bøkkerveien 5 ligger i umiddelbar nærhet til 3 t-bane stopp

Beliggenhet

Område:
HasleLinje/ Økern

Offentlig transport:
Hasle, Økern og Løren T-bane stasjon (linje 4 og 5), busslinje: 60, 67, 23, 24, 21, 28 og Flybuss

Parkering:
God dekning i oppvarmet garasje internt i bygget og tilstøtende anlegg.

Hasle Linje er et by utviklingsområde som er i siste fase av transformasjonen. Området har 700 boliger, 130 000 kvm kontor/handel, hotell, barnehage og skole. Området er omringet av 3 ulike t-banestasjoner med trinnløs adkomst og gode bussforbindelser, samtidig som Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje i samarbeid med Hertz Bilpool. Området er en del av Hovin byen som er et av Norges største byutviklingsprosjekter.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom og AF Eiendom

Höegh Eiendom eier bygget sammen med AF Eiendom. Dette er selskapene som står sammen bak transformasjonen av HasleLinje. Höegh eiendom er et familie eid selskap med lang historie fra eiendom, shipping og industri. De drifter HasleLinje området og har kompetent driftspersonell tilgjengelig for leietakeren. AF Eiendom er AF gruppens eiendomsselskap som utvikler og forvalter flere av deres prosjekter.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF