Borgerskogen Nord

Borgerskogen Nord er en 85 måls tomt med gode grunnforhold til fjell, er steinsatt og byggeklar. Tomten ligger på et forhøyet plan og har god synlighet.
Det er nylig etablert en rundkjøring som gir direkte adkomst fra gryteveien.

Lokaler

Beliggenhet

Borgenskogen ligger rett ved E18 i Stokke og er logistikkmessig meget gunstig plassert i forhold til sentrale veisystemer via E18 sørover og mot Oslo.

Fra Borgeskogen Næringsområde:

E18 1,5 min.
Sandefjord St. 13 min.
Tønsberg St. 15 min.
Larvik St. 21 min.
Moss St. 1 t. 12 min.
Oslo S 1 t. 20 min.
OSL Gardermoen 1 t. 50 min.
Kristiansand St. 2 t. 30 min.

Gårdeier

Oxer Eiendom er en av Norges største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. De er en av Norges største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom. Oxer Eiendom ønsker til enhver tid å tilby eiendommer med høy kvalitet, spennende arkitektur og god fleksibilitet i tråd med fremtidens krav. Deres fokus på å være nytenkende innenfor miljø og energi, og arbeider kontinuerlig for å bli enda bedre.
Oxer Eiendom forvalter og drifter alle eiendommene selv. Driftsavdelingen vår vektlegger god oppfølging og personlig service.

De har bred erfaring innenfor huseierrollen, utleie, forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling. eier og forvalter eiendommer på ca. 160.000 kvm eiendom i området fra Økern i Oslo, Asker og Drammen til Stokke og Ytre Enebakk. Vi har ca. 150.000 kvm næring og ca. 1.800 boliger for utvikling. Oxer Eiendom, som i dag eies av Ellen K. Raaholt med familie, har sin opprinnelse fra 1945 gjennom entreprenørselskapet Ole K. Karlsen.

Format Eiendom
er et ingeniør- og kompetanseselskap som jobber med utvikling, planlegging, bygging og salg av boliger, næringsbygg og næringstomter i Vestfold. De siste 6 årene har vi solgt boliger for ca. 1 mrd og har vært involvert i bygging av flere næringsbygg blant annet DSB-bygget i Tønsberg, XXL, Coop Extra i Sandefjord og nytt hovedkontor for Jotron i Larvik.

Vår filosofi er å følge hele byggeprosessen fra start til ferdigstillelse og derigjennom sørge for
kvalitetssikring i alle ledd underveis.

Vi har langsiktige samarbeidspartnere med spisskompetanse innen hvert fagfelt. Dette gir oss de beste forutsetningene for å skape gode boliger og næringsbygg hvor folk trives. Format Eiendom har en lang historie på Borgeskogen Næringsområde og har vært involvert i regulering og utvikling av området siden starten tidlig på 90-tallet.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Haakon Himle Skandsen Vis CV

Haakon Himle Skandsen

Associate - Logistics
Forretningsområder
Portrett av Stig Basing Vis CV

Stig Basing

Business Developer
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF