Drammensveien 264

Drammensveien 264 er en del av kontorclusteret, Vækerø Park, idyllisk beliggende ved fjorden med offentlig kommunikasjon rett utenfor døren.

Lokaler

Bygget

Byggår
1986

Miljø:
Energiklasse C

Total størrelse:
Ca. 46 000 kvm

Fellesfasiliteter:
Resepsjon, 2 kaffebarer, auditorium, møteromssenter, storsal, kantine, treningssenter, badstue, dusj/ garderobe, sykkelparkering

Leietakere i bygget:
Norsk Hydro ASA, If forsikring, ALS Laboratories


Bygget har en nyoppusset imøtekommende felles resepsjon med kaffebar, felles nyoppusset kantine og treningssenter som består av en fullskala håndballbane, squashbane, apparater, badstue m.m. Tilgang til 2 kaffebarer og mulighet for å kjøpe tilleggstjenester av byggets facility manager. Som en del av Vækerø Park konseptet har leietakere i bygget tilgang til tilgang til felles møteromssenter og ikke minst felles auditorium og egen «storstue» i Drammensveien 260.

Beliggenhet

Området:
Vækerø/ Lysaker

Offentlig transport:
10 min gange til Lysaker Stasjon, busstopp med buss hvert 2-3 minutt østover og vestover

Parkering:
Ca. 600 parkeringsplasser i p-kjeller samt ca. 100 utendørs gjesteparkeringsplasser

Drammensveien 264 ligger idyllisk til på Vækerø ved fjorden. Området har en pent opparbeidet park og turstier til både Skøyen og Lysaker. Kort vei til offentlig kommunikasjon i form av busser på E18, eller tog på Lysaker. Bygget er en del av Vækerø Park, og får ta del i et svært velutviklet felleskonsept.

Gårdeier

Eier:
Norsk Hydros Pensjonskasse

Drift:
Vender AS drifter Vækerø Park for Norsk Hydros Pensjonskasse. Vender tilbyr en rekke tilleggstjenester som varehåndtering, budforesendelser, håndverkertjenester m.m.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter