Dronning Eufemias gate 8

Kontorlokaler til leie med Bjørvikas mest sentrale beliggenhet, i hjertet av Oslos nye Central Business District. Dronning Eufemias gate 8 er inngangsporten til Barcode-rekken og er det eneste bygget som har en langstrakt glassfasade mot byen.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2007

Miljø:
Ikke avklart

Total størrelse:
Ca. 18.500 kvm

Fellesfasiliteter:

Bedriftsrestaurant, frokostcafe, overtidsmat, betjent resepsjon, sykkelparkering, garderobe/dusj og trimrom. Flyt - konseptet: Møterom, auditorium, eventarealer, skjorterens m. m.

Braathen Eiendom har foretatt en total ombygging av eiendommen inkludert påbygg av en etasje. Hovedkonseptet for bygget skal basere seg på teknologi og innovasjon, der Braathen Eiendom har tatt mål av seg til å lede an i å lage et fremtidsrettet bygg som setter en ny standard for hvordan et kontorbygg kan bidra til kundenes verdiskapning. Eiendommen er nå blitt organisert som et flerbruker-kontorbygg med et høyt innslag av Flyt-tjenester.

Arbeidet med utviklingen av eiendommen er kommet langt. Det er knyttet kontakt med Enova og Breeam-NOR for å oppfylle den ønskede miljøambisjonen.

Beliggenhet

Området:
Bjørvika

Offentlig transport:
Tog, Flytog, T-bane, trikk, buss og Taxi i umiddelbar nærhet

Parkering:
Mulig å leie parkeringsplasser av OnePark i parkeringshuset ved Thon Hotel Opera

Bjørvikas mest sentrale kontorbeliggenhet i hjertet av Oslos nye CBD. DEG8 er med sin hjørnetomt og langstrakte fasade mot vest det mest synlige bygget i hele Barcode, noe som gir leietakerne en tydelig profil/identitet i Oslos største knutepunkt.

Gårdeier

Braathen Eiendom AS

Braathen Eiendom er største gårdeier i Barcode. Vi har en lang historie å lene oss på, og bred erfaring med forvaltning og drift av eiendommer – for ikke å snakke om det viktigste: Vi har ivaretatt våre leietakere i over 60 år. I fremtiden skal vi fortsette å drifte og forvalte våre egne eiendommer etter den aller beste standard. Det er nødvendig for å oppnå det servicenivået vi ønsker.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF