Fredrik Selmers vei 6

Fredrik Selmers vei 6 er et kontorbygg med møteromssenter sentralt plassert på Helsfyr. Bygget ble oppført i 1966 av den velkjente arkitekten Platou og har vært rehabilitert for å imøtekomme dagens kontorstandard.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
1966

Miljø:
Energiklasse D

Total størrelse:
14 698 kvm BTA

Fellesfasiliteter:
Kantine, møteromssenter med auditorium, trimrom, sykkelparkering, dusj og garderobe.

Leietakere i bygget:
Essity Norway, Escape Travel, Avida Finans, Sennheiser Nordic, Regus

Fredrik Selmers vei 6 stod ferdig i 1966, men har vært gjennom omfattende rehabilitering i 2007 hvor vinduer, ny teknisk infrastruktur og ventilasjon ble oppgradert til moderne standard. Bygget byr på meget gode fellesfasiliteter med åtte nye møterom til disposisjon, en veldrevet kantine og tilknytning til Co-working som kan øke fleksibiliteten i leieforholdet.

Beliggenhet

Området:
Helsfyr

Offentlig transport:
Flybuss, T-bane (linje 1-5), Buss (linje 21,37,50,65,67,64,78)

Parkering:
Parkeringsplasser ute og inne

Fredrik Selmers vei 6 ligger et steinkast unna et av Oslos beste knyttepunkt for kollektiv transport. Med tilgang til fire av fem t-banelinjer og et mangfold busser er det enkelt å komme seg rundt i Oslo fra Helsfyr. Med E6 og Grenseveien er det enkelt og forflytte seg med bil inn og ut av byen. Med utviklingen av Valle og Fyrstikktorget står Helsfyr ovenfor en stor transformasjon fra et kontorcluster til et byområdet som kombinerer bolig, kontor og handel.

Gårdeier

Entra ASA

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet. Forretningsidén er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Entra har som målsetning å være miljøledende i bransjen og bidra til å redusere bransjens miljøbelastning. Bygg står for cirka 40 prosent av verdens energiforbruk. Ved å redusere energiforbruket kan bransjen gå fra å være en stor del av utfordringen til å bli en del av løsningen.

Les med om Entra

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner
Forretningsområder
Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter