Fridtjof Nansens Plass 5

Meget sentralt og attraktive lokaler med utsikt til Rådhuset til leie

Lokaler

Bygget

Byggår:
1940

Miljø:
Energimerke C

Total størrelse:
Ca. 5 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering, dusj/garderobe, møteromssenter og personalrestaurant

Leietakere i bygget:
Wahl-Larsen Advokatfirma, Vewd Software, Columbi Salmon, Norstat m. fl.


Fridtjof Nansens plass 5 er en bemerkelsesverdig eiendom som utstråler tidløs eleganse. Eiendommens imponerende inngangsparti prydes av vakre marmorfliser som gir en følelse av raffinement fra det øyeblikket man ankommer Borggården.

Som en naturlig forlengelse av Høyres Hus, har Fridtjof Nansens plass 5 enestående fasiliteter som er skreddersydd for moderne behov. I underetasjen finner man sykkelparkering, komplett med dusj og garderobe, som gjør det enkelt for leietakere å velge miljøvennlige transportalternativer. Denne miljøbevisste tilnærmingen fremmer både sunn livsstil og bærekraftig mobilitet.

Eiendommen har også den eksklusive fordelen av en nydelig personalrestaurant. Dette gir et ideelt sted for lunsjpauser og uformelle møter, og det understreker vår forpliktelse til å tilby førsteklasses fasiliteter til våre leietakere.

Høyres Hus, som del av denne prestisjefylte eiendommen, legger til rette for større arrangementer med sin imponerende konferanseavdeling. Denne avdelingen kan enkelt bookes etter behov, og den tilbyr et romslig og moderne sted for møter, konferanser og spesielle anledninger.

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Rådhuset

Offentlig transport:
Sentralt beliggende rett ved Rådhuset. Få minutters gange til Nationaltheatret stasjon med meget god offentlig kommunikasjon, med alle lokal-, region- og flytog og samtlige t-banelinjer. Trikk- og bussholdeplasser i umiddelbar nærhet.

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert ved Oslo Rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. Området er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.

Gårdeier

Eiendommen er eid av Fridtjof Nansens plass 5 AS

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate Partner
Forretningsområder
Portrett av Anders Heffermehl Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter