Gjerdrums vei 19

Lyse og arealeffektive kontorlokaler i Nydalen til leie

Lokaler

Bygget

Byggår:
2003

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
11 000 kvm.

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, sykkelparkering (inne og ute), god parkeringsdekning. Fellesarealene vil i løpet av kort tid bli oppgradert og modernisert.

Leietakere i bygget:
Link Medical Research, Prevas, Integrated Detector Electronics, Otello Corporation, ICE Communication m.fl.

Bygget er fra 2003, og er inndelt i to hovedblokker med en vestibyle i midten som danner byggets naturlige inngangsparti. Vestibylen har en spennende arkitektur i et
rom som strekker seg over 6 etasjer med gangbroer mellom kontorfløyene.

Bygget tilbyr tidsriktige kontorløsninger, kontorlandskap, teamarbeidsplasser og cellekontorer. Kontorarealene er lokalisert i to fløyer på hver side av glasshallen. Kontorene har store glassflater med mye dagslys og flott utsyn.

Se også hjemmeside: Gjerdrumsvei19.no

Beliggenhet

Området:
Nydalen

Offentlig transport:
Nydalen T-bane stasjon og god dekning med buss. Kollektivtransporten er godt utbygd med hyppige avganger.

Parkering:
Meget god parkeringsdekning i bygget samt i umiddelbar nærhet.

Nydalen er i dag et av Oslos mest vellykkede og komplette eksempler på moderne byutvikling. Dette er bydelen der den urbane pulsen kan oppleves side om side med grønne lunger og vakre fossefall. Her finnes kaffebarer, restauranter, barer, bakerier og et bredt shoppingtilbud. Nydalen har også eget Radisson-hotell og en mengde servicetilbud. Eiendommen ligger vakkert til i grønne omgivelser langs Akerselva. Storo er nærmeste nabo til Nydalen, og her finnes over 120 butikker og serveringssteder. Store, internasjonale selskaper, kreative bransjer, beboere, studenter og turgåere - de trives alle i Nydalen.

Gårdeier

For Avantor er det menneskene, som har bygningene vi drifter som arbeidsplass, som er viktige. Derfor jobber vi aktivt for å gjøre hverdagen så enkel som mulig. Avantor Eiendomsforvaltning er vårt heleide datterselskap innen drift og forvaltning av forretningsbygg. Vi er en av Norges mest erfarne eiendomsforvaltere, og håndterer i dag omlag 330.000 kvm eiendom, herunder næring, skoler, hoteller, handel, lager, produksjon med mer.
Så godt som alle våre leietakere ville anbefalt andre å leie av oss. Grunnene til det er flere, men viktigst er en unik kombinasjon av lang erfaring og høy troverdighet. Vi kan forvaltning av eiendom, og vi holder det vi lover.

Les mer om Avantor på avantor.no og nydalen.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter