Grundingen 6 - Aker Brygge

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
706 kvm
Minimum ledig utleieareal
706 kvm
Ledig fra
Etter avtale
Type
Kontor

Lokalet for bedriften som er på utkikk etter de beste hodene! Lyse og totalrehabiliterte lokaler med høy Instagram faktor på Aker Brygge!

Arealtabell

Etasje: Areal:
6 706 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Aker Brygge

Offentlig transport:
I umiddelbar nærhet finnes både t-bane, buss, trikk, Flytoget, lokaltog, Intercity-tog og ferger. Enkel adkomst med bil med direkte avkjøring fra E18

Parkering:

Parkeringsplasser på Aker Brygge kan leies direkte av Europark I tillegg er det kort avstand til ytterligere parkeringshus i Vika området

Aker Brygge har nylig gjennomgått en betydelig transformasjon og oppgradering. Industrihistoriske kvaliteter er løftet frem og står i spennende kontrast til moderne arkitektur og design. Fellesnevneren for nye Aker Brygge er gjennomgående svært høy kvalitet. På gateplan har uteområdene blitt oppgradert med nye dekker, møbler og belysning. Handelsstanden har fått nye, flotte fasader og bidrar til å skape et yrende folkeliv i alle gatene. En handlegate strekker seg diagonalt gjennom området og forbinder Rådhusplassen med Bryggetorget. Aker Brygge har blitt en intim og levende del av Oslo, med en tydelig kvalitetspreget profil, beriket av et unikt og mangfoldig tilbud innen handel og servering.

Lokalene

Egnet bruk:
5 kontorer, resten åpent landskap

Antall arbeidsplasser:
Landskap: ca 36 arbeidsplasser

Cellekontor: ca 25 arbeidsplasser

Standard:
På gulvet er det lagt et moderne helteppe fra Ege epoca Structure, farge beige. Veggene er malt gips. Nedsenket systemhimling med integrert belysning. Lokalet kan overtas delvis møblert om ønskelig

Unike lokaler sentralt plassert på Aker Brygge. Lokalene ligger i de gamle verkstedhallen som gir en industriell utforming med dobbel takhøyde i deler av arealet. Lokalene holder en meget høy standard med moderne materialer og moderne teknikk.

Bygget

Byggår:
Oppført 1855. Rehabilitert 2014.

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
40 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Dusj, garderober, sykkelparkering, mulighet for kantine

Leietakere i bygget:

McCann, Business Village (kontorfellesskap), Deltek, Gjensidige Stiftelsen

Eiendommen og lokalet ble totalrehabilitert i 2014 og eiendommen fremstår som moderne og av høy kvalitet. Under rehabiliteringen ble ventilasjon byttet ut og moderne teknisk infrastruktur med cat 6 kabler og fiber inn i bygget.

Gårdeier

Gårdeier:

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter