Haakon VIIs gate 2 - VIKA

Eksklusive kontorlokaler til leie midt i Oslos beste finansdistrikt.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1960-tallet

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
Ca. 12 250 kvm. bta.

Fellesfasiliteter:
Restaurant Haakon, møterom, auditorium, trening, behandling, sykkelparkering, dusj og garderober.

Leietakere i bygget:

Braathen Eiendom, Fondsfinans, Fabritius, Holbergfondene, Hexagon Purus, m.fl.

Bygget er tegnet av arkitekt John Engh og oppført i 1958, med datidens funksjonalisme og utpregede bruk av betong. Det kraftfulle uttrykket utendørs endres når du entrer foajéen og resepsjonsområdet. Her møtes du av varme og eksklusive materialer som sammen med kunst, flotte blomsteroppsatser og ikke minst blide og positive servicemedarbeidere utgjør et særdeles representativt inntrykk.

Restaurant HAAKON ligger i første etasje og fungerer som byggets bespisningstilbud, som også er åpen for gjester utenfra. Haakon drives av den anerkjente kantineleverandøren Dugurd som bl.a. eies av restaurantgruppen LAVA som driver noen av Oslos beste restauranter. Les mer om Haakon og byggets øvrige fasiliteter nedenfor.

Resepsjonen er betjent av våre egne ansatte fra kl 08:00-16:00 alle hverdager.

Hovedoppgaven er å være besøkendes og leietakers første møte med vårt bygg. De registrerer besøkende og har oversikt over møteromsbookingen. De kan bistå med tilrettelegging av arrangementer i auditoriet og møtesenter, samt utsteder adgangskort og kantinetilganger. Våre servicemedarbeidere kjenner bygget godt og kan svare på de fleste spørsmål.

Vårt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus og med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap.

Fra kl 08:00 hver morgen – kan du nyte deilig kaffe og frokost med utvalg av ferske sandwich, hjemmelaget grøt, egg og bacon, friskpresset juice og nystekte bakverk, før lunsjen serveres mellom kl 11:00 -13:00.

Restaurant Haakon leies ut som event lokale på kveld og i helger. Kontakt Eventansvarlig Mattias Borglund for forespørsler tlf: 45 20 79 71 / mattias@dugurdkantiner.no eller se nettsiden.

Fellestjenester i særklasse

Et viktig løfte for tjenestekonseptet Flyt er å øke produktiviteten til våre leietakere. Trivsel er en viktig faktor for at mennesker skal prestere og gjennom et godt miljø bygges konkurransefortrinn.

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr i Haakon VII gate 2:
- Treningsrom med garderobe
- Renseritjenester
- Sykkelgarasje / servicepunkt
- Resepsjon
- Bedriftsrestaurant / kaffebar / eventlokale
- Møterom og auditorium

Praktisk informasjon: https://braatheneiendom.no/eie...

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Vika

Offentlig transport:
Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle former for offentlig kommunikasjon; tog/Flytoget/T-bane, buss, trikk og båt. Nasjonalteateret stasjon ligger kun ett stenkast unna.

Parkering:
Parkering under Konserthuset og sykkelparkering under eiendommen.

Velkommen til Haakon VIIs gate 2
Haakon VIIs gate 2 er beliggende midt i Oslos beste finansdistrikt Vika, mellom Rådhuset, Nationaltheatret og Konserthuset. Her har man kort vei til forretningspartnere og et stort tilbud av shopping, restauranter og kulturtilbud rett rundt hjørnet.

Gårdeier

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika og H7-2 i Vika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på kundepleie, miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter