Haraldrudveien 11

En særdeles godt beliggende kombinasjonseiendom rett ved Alnabruterminalen. Gode takhøyder, enkel adkomst og godt med lasteporter gjør dette til en av de beste eiendommene som er til leie i Groruddalen.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2005

Total størrelse:
9 200 kvm

Beliggenhet

Beliggenhet:
Eiendommen er sentralt beliggende ved Alnabru, med gode av- og påkjørselsmuligheter til både Østre Aker vei og E6. Haralrudveien er et av Oslos absolutt mest sentrale punkter for lager- og logistikkbygg. Kort vei til Oslo sentrum, med Alnabruterminalen kort vei unna.

Offentlig transport:
Eiendommen kan nåes enkelt med kollektivtrafikk. T-banestopp på Risløkka hvor linje 4 og 5 har hyppige avganger. Rett utenfor eiendommen ligger busstopp for buss nummer 58, og i Østre Aker vei går bussene 5N, 67, 345 og FB3 (flybuss).

Parkering:
Eiendommen har godt med parkeringsplasser rundt bygget.

Gårdeier

Eier:
Fabritius Gruppen

Om Fabritius Gruppen:

Fabritius med datterselskaper er en betydelig eiendomsaktør i Norge. Hovedaktiviteten er i Oslo-regionen hvor de eier eiendommer og utviklingstomter for kombinasjonsbygg, lager, kontor og produksjon. Fabritius har drevet med investering, forvaltning og utvikling innen eiendom siden 1991 og har i perioden gjennomført et betydelig antall prosjekter. Fokuset fremover vil være å bygge en langsiktig eiendomsportefølje med basis i den eiendomsutviklingen vi gjør og kjøp av nyere prosjekter innen vårt satsningsområde. Fabritius er et 100 % eiet selskap av Gjelsten Holding.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Dokumenter