Haraldrudveien 11 - Fantastisk beliggende kombinasjonseiendom

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
9 218 kvm
Minimum ledig utleieareal
2 500 kvm
Ledig fra
Etter avtale
Type
Logistikk

En særdeles godt beliggende kombinasjonseiendom rett ved Alnabruterminalen. Gode takhøyder, enkel adkomst og godt med lasteporter gjør dette til en av de beste eiendommene som er til leie i Groruddalen.

Arealtabell

Etasje: Areal:
Kontor 2 296 kvm
Lager 6 921 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Beliggenhet:

Eiendommen er sentralt beliggende ved Alnabru, med gode av- og påkljørselsmuligheter til både Østre Aker vei og E6. Haralrudveien er et av Oslos absolutt mest sentrale punkter for lager- og logistikkbygg. Kort vei til Oslo sentrum, med Alnabruterminalen kort vei unna.

Offentlig transport:

Eiendommen kan nåes enkelt med kollektivtrafikk. T-banen stopp på Risløkka hvor linje 4 og 5 har hyppige avganger. Rett utenfor eiendommen ligger busstopp for buss nummer 58, og i Østre Aker vei går bussene 5N, 67, 345 og FB3 (flybuss).

Parkering:

Eiendommen har godt med parkeringsplasser rundt bygget.

Lokalene

Eiendommen har gode takhøyder for både lager og kontor. Det er tilgjengelig 2 296 kvm. kontor i bygget og 6 921 kvm. lager.

Lagerarealene har ulike takhøyder, fordelt som følger:

2 480 kvm med 11 meter takhøyde (til drager)

2 953 kvm med ca 4,7 meter takhøyde

1 488 kvm med 3,6 meter takhøyde

Det er 6 lasteporter i front av bygget, med direkte adkomst til lager med 12 meter takhlyde. Egen kjøreport til lager med 3,6 meter takhøyde. Det er god horisontalkommunikasjon mellom de ulike lagerarealene.

Kontorene er lyse og holder en god standard. Eget kantinekjøkken, treningsrom og terasse.

Bygget har ca 110 p-plasser tilgjengelig, hvor flere er tilrettelagt for elbil.

Bygget

Byggår:

2005

Total størrelse:

9 200 kvm

Gårdeier

Eier:
Fabritius Gruppen

Om Fabritius Gruppen:

Fabritius med datterselskaper er en betydelig eiendomsaktør i Norge. Hovedaktiviteten er i Oslo-regionen hvor de eier eiendommer og utviklingstomter for kombinasjonsbygg, lager, kontor og produksjon. Fabritius har drevet med investering, forvaltning og utvikling innen eiendom siden 1991 og har i perioden gjennomført et betydelig antall prosjekter. Fokuset fremover vil være å bygge en langsiktig eiendomsportefølje med basis i den eiendomsutviklingen vi gjør og kjøp av nyere prosjekter innen vårt satsningsområde. Fabritius er et 100 % eiet selskap av Gjelsten Holding.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jørgen Nygaard Anker-Rasch

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter