Harbitzalleen 3-7 - Harbitz Torg

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
5 630 kvm
Minimum ledig utleieareal
1 551 kvm
Ledig fra
Q2 2020
Type
Kontor

Harbitz Alleen 3-7 er et kontorbygg bygget i moderne og miljøriktige materialer og definerer en moderne arbeidsplass. Bygget er en del av Harbitz Torg, som skaper et nytt strøk ved Skøyen stasjon med 30.000 kvm kontor, 350 boliger, barnehage, handel, servering og opplevelser.

Arealtabell

Etasje: Areal:
5 4 072 kvm
10 1 551 kvm
10.1 500 kvm
10.2 546 kvm
10.3 505 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Skøyen

Offentlig transport:
Skøyen Stasjon (lokaltog, regiontog og flytoget), Buss: 20, 24, 31, 121, 129, 131, 139, 143, 149, 156, 159. Timesekspressen, Grenlandsekspressen og mer

Parkering:
Parkering internt i bygget

Harbitz Torg legger grunnlaget for en utvikling av et nytt strøk ved Skøyen Stasjon. Beliggenhet er tett på stasjonen som et kollektivt knyttepunkt og E-18. Skøyen som område er i stor vekst med etableringer av ny hoff skole og områdeplan for Skøyen og Hoff. Fornebu banen er også planlagt med oppgang rett i nærheten av området.

Lokalene

Egnet bruk:
Bygget er universelt utformet som sikrer mulighet for cellekontor eller åpent landskap

Antall arbeidsplasser:
Plan 5: Landskap: 212 arbeidsplasser. - Denne etasjen kan deles, kontakt for informasjon.
Plan 10: Landskap: 88 arbeidsplasser/ Cellekontor: 60 arbeidsplasser

Standard:
Nybygg, skreddersydd til leietaker.

Harbitz Torg leverer unike kontorlokaler med gode takhøyder og moderne uttrykk. Arealene vil bli skreddersydd etter leietakers ønsker og behov i samråd med arkitekt. Bygget har en unviseiell utforming som sikrer muligheter for inndeling av planet til ulike leieforhold og ønskede løsninger.

Bygget

Byggeår:
2019

Miljø:
Energiklasse A - BREEAM NOR Excellent

Total størrelse:
30.000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering m. garderobe/dusj, personalrestaurant, blidelingordning og bemannet resepsjon

Leietakere i bygget:
Hafslund, ECO-online og Rambøll

Harbitz Torg er bygget som et flerbruker bygg med gode fellesfasiliteter. Prosjektet er gjennomført med et miljøperspektiv med tanke på utslipp, strømforbruk og mobilitet. Det blir et levende gatemiljø i nabobyggene med cafe, dagligvare og andre handels muligheter. Laboratoriet bygget blir drevet som restaurant, men kan bookes til for aktiviteter til bedriften.

Gårdeier

Eier: Møller Eiendom AS

Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for kommende generasjoner. De er rigget for å bidra betydelig innen utvikling av nye og attraktive byområder og investerer i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi. Møller Eiendom er Møller familiens langsiktige investerings strategi og tenker langsiktig og helhetlig i deres prosjekter. De vil også drifte bygget fra den operasjonssentral internt i bygget som sikrer at de er tett på kunden og bistår i deres arbeids hverdag.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Ole Christian Iversen

Partner - Head of Leasing
Forretningsområder

Dokumenter