Harbitzalleen 5 - Harbitz Torg

Harbitzalléen 5 tilbyr kontorlokaler til leie i et moderne kontorbygg av miljøriktige materialer som definerer en moderne arbeidsplass.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
2019

Miljø:
Energiklasse A - BREEAM NOR Excellent

Total størrelse:
30.000 kvm

Bygget

Harbitzalleén 5 ligger på Harbitz Torg, sentralt på Skøyen i Oslo. Kontorbygget på Harbitz Torg er hele 10 etg. høyt og rommer nesten 1500 arbeidsplasser, med tilhørende sykkelgarasje, stor flott kantine, garderober/dusj, bildelingsordning gjennom HYRE, bemannet resepsjon samt store takterrasser til bruk for alle som jobber her.
Kontorbygget er bygget som et flerbrukerbygg med gode fellesfasiliteter. Prosjektet er gjennomført med et miljøperspektiv med tanke på utslipp, strømforbruk og mobilitet og her har man oppnådd både energimerke A og den anerkjente bransjestandarden BREEAM-NOR Excellent. Dette er en anerkjennelse som bare kommer ca. 10% av nybygg til gode.
Rundt kontorbygget er det er levende gatemiljø med kafe, bar, dagligvare og handelsområde. Det gamle Laboratoriebygget blir drevet som restaurant, bar og eventlokaler og kan bookes for aktiviteter til bedriften.
Møller Eiendom vil drifte sine bygg fra operasjonssentralen i Harbitz Torg, noe som sikrer at deres egne driftsledere vil være tett på kunden og bistå i deres arbeidshverdag.

Leietakere i bygget:
Harbitzalleén 5 er det nye hovedkontoret til Hasflund E-CO, Elvia og Rambøll.

Beliggenhet

Området:
Skøyen

Offentlig transport:
Skøyen Stasjon (lokaltog, regiontog og Flytoget), Buss: 20, 24, 31, 121, 129, 131, 139, 143, 149, 156, 159. Timesekspressen, Grenlandsekspressen og mer.

Parkering:
Parkering internt i bygget

Bygget er en del av Harbitz Torg, som skaper et nytt strøk ved Skøyen stasjon med 30.000 kvm kontor, 350 boliger, barnehage, handel, servering og opplevelser. Beliggenheten er tett på stasjonen som et kollektivt knyttepunkt og E-18. Skøyen som område er i stor vekst med etableringer av ny skole på Hoff og områdeplan for Skøyen og Hoff. Fornebubanen er også planlagt med oppgang rett i nærheten av området.

Gårdeier

Møller Eiendom

Møller Eiendom skal eie og utvikle fremtidens eiendomskonsepter. Vi drives av djerve ambisjoner og utnytter vår finansielle styrke, erfaring og engasjement til å utvikle gode bygg og byområder. Møller Eiendom har store ambisjoner for vekst, og målet er en porteføljeverdi på 15 milliarder kroner innen 2025. Veksten skjer hovedsakelig gjennom kjøp og utvikling av sentrale eiendommer.

Konsernet eies av familieselskapet Aars AS. Harbitz Torg er en hjørnesten i selskapets langsiktige investeringsfilosofi.


Les mer på deres hjemmeside - Mollereiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Ole Christian Iversen

Partner - Head of Leasing - Board member
Forretningsområder
Leasing, Board of Directors

Dokumenter