Hoffsveien 4 - Det Hvite Hus

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
8 395 kvm
Minimum ledig utleieareal
2 014 kvm
Ledig fra
Q4 2020
Type
Kontor

Enkelt tilgjengelig, omtrent på trikkeholdeplassen og et steinkast fra Skøyen stasjon ligger Hoffsveien 4. Et moderne kontorbygg kledd i vakker, hvit marmorstein, med et like hvitt og lyst inngang- og resepsjonsområde, og luftige etasjer med store vinduer og fantastisk lysinnslipp. Lyst og energisk, smart og effektivt, i et område som opplever positiv utvikling og vekst. Det hvite hus på Skøyen.

Arealtabell

Etasje: Areal:
3 632 kvm
4 2 014 kvm
5 2 014 kvm
6 1 484 kvm
7 886 kvm
8 873 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Skøyen

Offentlig transport:
Gangavstand til et av Oslos største trafikknutepunkter Skøyen Stasjon med Tog, buss og trikk. Kun minutter til busser, taxi, trikk, tog og Flytog.

Parkering:
Eiendommen har totalt 78 parkeringsplasser internt i bygget.

I Hoffsveien 4 er det nærhet til alt. Det er kun 400 meter til Skøyen stasjon som er blant Oslo største knyttepunkt. Det er unike muligheter for shopping, restauranter, trening og opplevelser med Harbitz Torg og Karenslyst Allé. Skøyen har stått ovenfor en stor transformasjon til å bli en fantastisk bydel som kombinerer bolig og næring, med et variert tilbud og vitalitet.

Lokalene

Egnet bruk:
Lokalene egner seg godt for både åpne landskap og cellekontorløsninger

Antall arbeidsplasser:
De største planene vil romme 140-150 arbeidsplasser i åpent landskap/samhandlingsplasser

Standard:
Eiendommen ble bygget i 2009 og innehar veldig gode kvaliteter. I forbindelse med nye leieforhold vil lokalene blir rehabilitert til 2020-standard.

Byggets glassfasade og utforming sikrer naturlig tilgang til lys og arealeffektive plan. Kontoretasjene egner seg for faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger. Det legges opp til mulighet for ventesone med toaletter og garderobe i hver etasje, samt stillerom, print/kopi- og møterom. Arealet vil bli utformet etter leietakers behov i samråd med interiør arkitekt.

Bygget

Byggår:
2009

Miljø:
TBA

Total størrelse:
ca. 11 000 kvm over lyse arealer

Fellesfasiliteter:
Resepsjon, møteromsenter, personalrestaurant, garderode/dusj og parkering for sykkel og bil

Leietakere i bygget:
Photocure, Nemus

I Hoffsveien 4 er det lagt vekt på materialer av høy kvalitet. Bruk av naturelementer, stein og glass, skaper en eksklusiv ramme. Et imøtekommende inngangsparti leder opp til fellesarealer med personalrestaurant og møteromsenter.

Gårdeier

Eier:

Eiendomsspar

Eiendomsspar er ved inngangen til 2018 et fullt integrert eiendomsselskap, som selv og gjennom sitt eierskap i Pandox har kompetanse og tilstedeværelse i de fleste segmenter av eiendomsmarkedet. Selskapet har særlig stor kompetanse innen kontor og butikk i Oslo-regionen, samt hotell i Skandinavia og Nord-Europa. Eiendomsspar har også erfaring og kompetanse som eier og utvikler av bolig og lager i Oslo-regionen, samt som investor i kontoreiendommer i Nord-Europa for øvrig.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Trond Aslaksen

Partner
Forretningsområder

Dokumenter