Innspurten 1

Innspurten 1 byr på fleksible og arealeffektive kontorlokaler plassert meget sentralt på Helsfyr. Bygget stod ferdig i 2010 med topp morderne teknisk infrastruktur og effektive løsninger.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
2010

Miljø:
Energiklasse C

Total størrelse:
ca. 20 000 kvm

Fellesfasiliteter:
Bemannet resepsjon, Sykkelparkering, dusj og garderobe, treningssenter og kantine

Leietakere i bygget:
Accountor, Arrow, CGI, Tech Data Norge AS ++

Innspurten en ble ferdigstilt i 2010 med standarder for fremtiden. Dette ser vi igjen på kvaliteten i tekniske kvaliteter, felles fasiliteter og en effektiv drift av bygningen. Kantinen i toppetasjen byr på en spektakulær utsikt over Oslo og alle andre behov kan dekkes internt i bygget.

Beliggenhet

Området:
Helsfyr

Offentlig transport:
Helsfyr stasjon er et av Oslos beste knyttepunkt med 4 t-bane linjer, flybuss og et mangfold med lokal og intercity busser.

Parkering:
Parkering i byggets underetasje eller ute. Her tilbys det både lang og korstidsleie av parkering.

Helsfyr er et av Oslos beste knyttepunkt med tanke på bil og kollektivt. Helsfyr med Valle området står ovenfor en større transformasjon som øker utvalget av bolig, restaurant og kulturopplevelser. Eksempler på dette er utviklingen av Intility Arena og Fysikktorget. Fra innspurten 1 har du kort gangavstand til alt Helsfyr har å by på. Bygget ligger tett opp til Grenseveien og gir unik eksponering mot gaten.

Gårdeier

Eier:
Gasmann Eiendom

Gasmann Eiendom er et familieeiet eiendomsselskap som har sin kjernevirksomhet innen utvikling, forvaltning og drift av næringseindom på Helsfyr. Med røtter tilbake til 1946 med eiendomsdrift fra Helsfyr og er en langsiktig eier som ønsker å skape gode langsiktige verdier.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter