Karvesvingen 2 - toppetasje på HasleLinje

Toppetasje for utleie på HasleLinje med utsikt, i et BREEAM Excellent bygg fra 2016.

Lokaler

Bygget

Velkommen inn i toppetasjen i Karvesvingen 2! Den ledige etasjen, ca. 1.950 kvm BTA, har god utsikt over området og ligger ved porten til HasleLinje. Arealet kan deles i to med privat fellesareal i midtsonen.

Bygget består av åtte etasjer + kjeller med parkering, sykkelparkering, dusj-/garderobefasiliteter, lager og tekniske rom. Bygget har god eksponering mot Økernveien/Ring 3 og enkel adkomst fra hovedveinettet.Byggets leietakere har tilgang til dusj- og garderobefasiliteter i byggets kjeller, samt sykkelparkering og lager. Leietaker kan også nyttiggjøre seg byggets felles resepsjon med post-/budekspedeirng, samt tilgang til byggets personalrestaurant drevet av De 3 Stuer (4 Service).Karvesvingen 2 er oppført i 2016 som BREEAM Excellent, energiklasse A, passivhus.

Beliggenhet

Karvesvingen 2 ligger på HasleLinje, en levende del av Oslos største utviklingsområde – Hovinbyen. HasleLinje ligger mellom T-banestasjonene Hasle, Løren og Økern. Hjertet i tomta er Vinmonopolets gamle tapperi,

Vinslottet, en arkitektonisk perle med som nå har blitt et handelshus med leiligheter på toppen. Rundt det gamle Vinslottet er det bygget miljøvennlige, funksjonelle kontorbygg tilrettelagt for det nye arbeidslivet, og topp moderne boliger i grønne omgivelser. I august 2021 åpner det første nabolagshotellet Quality Hotel Hasle Linie rett ved siden av Karvesvingen 2! Dette byr på gode overnattingsmuligheter for tilreisende, samt restaurant, bar og konferansesenter rett over veien.

Treningssenteret STERK helse og trening åpner i hotellets underetasje og er åpent for alle.

Byggets hovedadkomst er fra Karvesvingen, men bygget har også inngang fra Bøkkerveien – vis a vis inngangen til handelshuset Vinslottet.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter