Karvesvingen 3 - HasleLinje

Flotte kontorlokaler til leie i nybygg med høy effektivitet og gode fellesfasiliteter.

Lokaler

Bygget

Karvesvingen 3 er ca. 16.000 kvm BTA og huser i dag Bymiljøetaten i Oslo og Blue Water Shipping. Bygget er et forbilde innen energisparing og har særlig gode miljøprestasjoner og svært godt innemiljø. Det ledige lokalet ligger i 6. etasje og er på 1.015 kvm.

Eiendommen ble BREEAM-sertifisert i 2015 med klassifiseringen BREEAM Excellent. Etsolcelleanlegg er montert på byggets sydvegg og tak. Solcelle-anlegget er 740 kvm og produserer strøm tilsvarende årlig forbruk til 160 el-biler.

Karvesvingen 3, som stod ferdig i 2015, har gode kvaliteter både i kontorarealene og fellesarealene. Nye leietakere har mulighet til å påvirke både materialvalg og planløsning i leide lokaler. Som leietaker i Karvesvingen 3 har du en kontorhverdag fri for bekymringer. Vårt profesjonelle og serviceinnstilte driftsteam tar vare på bygget, og gir deg en enkel, effektiv og forutsigbar arbeidsdag.

Byggets personalrestaurant ligger i byggets 8. etasje, med utgang til takterrasse med panoramautsikt over hele byen og fjorden.

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

I dag jobber det 3.500 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det bor rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og Vinslottet, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet. På handelshuset Vinslottet finner du butikker, apotek, matbutikk og serveringssteder.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter