Karvesvingen 5

Norges første smartbygg på HasleLinje med flotte fellesfasiliteter, utviklet med brukerne i fokus. HasleLinje er et snart ferdigutviklet område med handel, boliger, hotell, skole, barnehage og restauranter. En by i byen.

Lokaler

Bygget

Byggår
2019

Miljø:
Smartbygg, BREEAM Excellent, Energiklasse A/ Passivhus

Total størrelse:
Ca. 18.400 kvm BTA

Fellesfasiliteter:
To møterom i 11. etasje hvorav ett er utvidet med eget kjøkken og lounge, takterrasse, kafé i 1. etasje med tilknyttet møterom, bedriftsrestaurant, sykkelparkering, dusj/garderobe, treningssenter STERK trening i nabobygget og kontorsenter i 3. etasje.

Leietakere i bygget:
Atea AS, Schindler AS, Ö, Signify, Convert Group, Com4, Talkmore, Dipper.

Karvesvingen 5 er ett av Norges første smarte bygg. Bygget er utviklert i samarbeid med blant annet Atea, og har en rekke smarte funksjoner for å utnytte byggets kapasitet på en optimal måte både sett fra et brukerperspektiv, men også et miljøperspektiv. Alle fellesområder er tilrettelagt med tanke på å skape levende steder som begeistrer, med arbeidsmuligheter så vel som sosialisering. Byggets 3. etasje er utleid til CWI, et kontorservice- selskap i regi av Höegh Eiendom.

Beliggenhet

Området:
HasleLinje/ Økern

Offentlig transport:
Hasle, Økern og Løren T-banestasjon (linje 4 og 5), busslinje: 60, 67, 23, 24, 21, 28 og Flybuss.

Parkering:
God dekning i oppvarmet garasje internt i bygget og tilstøtende anlegg.

HasleLinje er et byutviklingsområde som er i siste fase av transformasjonen. Området har 700 boliger, 130 000 kvm kontor/handel, hotell, barnehage og skole. Området er omringet av tre ulike T-banestasjoner og gode bussforbindelser, samtidig som Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje i samarbeid med Hertz Bilpool. I dag jobber det 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom og AF Eiendom

Drift:
Höegh Eiendom og 4Service (De3Stuer)

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter