Karvesvingen 5

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
4 830 kvm
Minimum ledig utleieareal
500 kvm
Ledig fra
Q1/Q2 2020
Type
Kontor

Norges første smartbygg på HasleLinje med flotte fellesfasiliteter, utviklet med brukerne i fokus. HasleLinje er et snart ferdigutviklet område med handel, boliger, hotell, skole, barnehage og restauranter, en by i byen.

Arealtabell

Etasje: Areal:
4 1 899 kvm
5 1 876 kvm
6 786 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
HasleLinje/ Økern

Offentlig transport:
Hasle, Økern og Løren T-bane stasjon (linje 4 og 5), busslinje: 60, 67, 23, 24, 21, 28 og Flybuss

Parkering:
God dekning i oppvarmet garasje internt i bygget og tilstøtende anlegg.

HasleLinje er et byutviklingsområde som er i siste fase av transformasjonen. Området har 700 boliger, 130 000 kvm kontor/handel, hotell, barnehage og skole. Området er omringet av 3 ulike t-banestasjoner og gode bussforbindelser, samtidig som Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje i samarbeid med Hertz Bilpool. I dag jobber det 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet.

Lokalene

Egnet bruk:
Landskap/celler

Antall arbeidsplasser:
25-120 per etasje

Standard:
Nybygg, Smartbygg, BREEAM Excellent

Lokalene har gjennomgående gode kvaliteter med 2,7m takhøyde, store vinduer med mye dagslys og gode arbeidssoner og støttesoner. Brukerene vil dra nytte av smarte funksjoner som sikrer godt inneklima, gode arbeidsforhold og effektiv utnyttelse.

Bygget

Byggår
2019

Miljø:
Smartbygg, BREEAM Excellent, Energiklasse A/ Passivhus

Total størrelse:
Ca. 18.400 kvm BTA

Fellesfasiliteter:
2 møterom i 11. etasje hvorav ett er utvidet med eget kjøkken og lounge, takterrasse, kafè i 1. etasje med tilknyttet møterom, bedriftsrestaurant, sykkelparkering, dusj/garderobe, treningssenter STERK trening i nabobygget, kontorsenter i 3. etasje

Leietakere i bygget:
Atea AS, Schindler AS, CWI

Karvesvingen 5 er ett av Norges første smarte bygg. Bygget er utviklert i samarbeid med blant annet Atea, og har en rekke smarte funksjoner for å utnytte byggets kapasitet på en optimal måte både sett fra et brukerperspektiv men også et miljøperspektiv. Alle fellesområder er tilrettelagt med tanke på å skape levende steder som begeistrer, med arbeidsmuligheter så vel som sosialisering. Byggets 3. etasje er utleid til CWI, et kontorservice selskap i regi av Höegh Eiendom.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom og AF Eiendom

Drift:
Höegh Eiendom og 4Service (De3Stuer)

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter