Karvesvingen 7

Karvesvingen 7 er et kontorbygg integrert i et hotell, med alle hotellets fasiliteter tilgjengelig for kontorbrukerne; restauranter, bar, uteservering, treningssenter, møteromssenter, business lounge, lobby etc.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2021

Miljø:
BREEAM Excellent, Energiklasse A/ Passivhus

Total størrelse:
ca. 6.500 kvm

Som leietaker i K7 har du tilgang til alle hotellets fasiliteter:

Restaurant/bar, uteservering, møteromssenter, business lounge/lobby, Concierge-tjenester, Room service og treningssenter.

Ingen bedrifter er like – og alle bedrifter endrer seg. K7&You gir fleksibilitet til å håndtere tilvekst av både fri og bundet arbeidskraft. Kontorbygget knyttes sammen med et spennende hotell som gjør det mulig å holde en konferanse, gjennomføre større møter og innlosjere gjester. Et levende miljø med blant annet barer og restauranter vil være åpne for alle hele uken.

Business loungen ved inngangspartiet vil tjene som felles lounge for kontorleietakerne. Denne ligger «vegg i vegg» med hotellets kjøkken, og det vil her tilrettelegges for enkel matservering (frokost, lunsj, middag).

Dusj- og garderobefasiliteter for kontordelen er planlagt i sambruk med byggets treningssenter STERK Helse.

Beliggenhet

Området:
HasleLinje/ Økern

Offentlig transport:
Hasle, Økern og Løren T-banestasjon (linje 4 og 5), busslinje: 60, 67, 23, 24, 21, 28 og Flybuss.

Parkering:
God dekning i oppvarmet garasje internt i bygget (ca.50 plasser) og tilstøtende anlegg.

HasleLinje er et byutviklingsområde som er i siste fase av transformasjonen. Området har 700 boliger, 130 000 kvm kontor/handel, hotell, barnehage og skole. Området er omringet av tre ulike T-banestasjoner og gode bussforbindelser, samtidig som Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje i samarbeid med Hertz Bilpool. I dag jobber det 1.750 personer på HasleLinje, i nær fremtid vil 6.000 ha sitt daglige virke her. Det vil bo rundt 1.600 mennesker i Krydderhagen og i Bygg01, og nærmere 20.000 i umiddelbar nærhet.

Gårdeier

Höegh Eiendom

Vi skaper levende steder som begeistrer! Höegh Eiendom er et familieeiet -eiendomsselskap som utvikler, eier og forvalter eiendommer i Oslo sentrum og det sentrale østlandsområdet. Eiendoms-porteføljen omfatter 350 000 kvm med en årlig leieverdi på 570 MNOK. Selskapet har boligprosjekter med 700 leiligheter under salg/utbygging, og tre store stedsutviklings-prosjekter i Oslo, Moss og Ski. Dette til-svarer 800 mål ubebygde tomter for utvikling av handel, logistikk, næring, hotell, skole og boliger. Höegh Eiendom har 48 ansatte og hovedkontor i Parkveien 55 i Oslo.


Les mer om Höegh Eiendom på deres hjemmeside https://hoegheiendom.no/

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF