Kirkegata 17

Toppetasje i Kvadraturen med fantastisk takhøyde, høy standard og gode fellesfasiliteter. Lokalene fremstår som unike med flotte materialvalg og god planløsning.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1898, rehabilitert i 2012/2013

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5500

Fellesfasiliteter:
Trimrom, dusj/ garderobe, sykkelparkering, kantine.

Leietakere i bygget:
ABC Startsiden, Burson-Marsteller AS, White Studio m.fl.

Kirkegata 17 ble opprinnelig bygget som verksted og kontor for gullsmed David-Andersen i 1898. Eiendommen ble totalrehabilitert i perioden 2012/2013 der visjonen var å få et moderne kontorbygg hvor tradisjon og vern ble ivaretatt. Bygget er veldrevet og innehar en flott felles kantine, felles trimrom og garderobeanlegg samt en stor og
hyggelig møblert bakgård. Eiendommen består av fem etasjer over bakken, hvor 1. etasje er butikk og kantine, og de øvrige etasjene er leid ut til kontor. I tillegg er det en underetasje med garderober, trimrom og
lager. Bygget har fjernvarme, moderne ventilasjon med kjøling, fibertilknytning og sykkelparkering i innelåst gårdsrom.

Beliggenhet

Området:
Kvadraturen/ Sentrum

Offentlig transport:
Stortinget T-bane, buss og trikk i Tollbugata, kort gangavstand til Oslo S.

Parkering:
I nærliggende offentlig p-hus

Kirkegata 17 ligger midt i Oslo sentrum, like ved varemagasinet Steen & Strøm og Karl Johans gate. Med kort avstand til Bjørvika, Aker Brygge og Tjuvholmen er dette en ideell plassering. Området har gjennomgått en større utvikling de siste årene der eldre gårder er rehabilitert til moderne kontorbygg med et spennende bygulv.

Gårdeier

Fremutleier:
Stor Oslo Eiendom AS

Stor-Oslo Eiendom er en uavhengig partnereid eiendomsutvikler og investeringspartner med primærkompetanse på bolig, kontor, hotell og logistikk i Stor-Oslo regionen. Stor-Oslo Eiendom forvalter og utvikler i dag ca. 30 utviklingsprosjekter med en samlet realisasjonsverdi på ca NOK 22,4 milliarder. Vi har ca. 3.700 boliger og 220.000 kvm næring under utvikling.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF