Kongens gate 14

Nyrenoverte kontorlokaler i Kvadraturen i flott og velholdt gård fra 1898 - tallet med særegne detaljer og sjarm. Lokalene står ferdig renoverte i desember 2019.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1898, rehabilitert i 2004

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering, dusj per leieforhold

Leietakere i bygget:
Studenconsult, Nagarro AS, Lime Digital AS m.fl.

Flott kontorbygg oppført i nyrenessansestil av arkitekt Ove Ekman. Paus & Paus Eiendom kjøpte eiendommen i 1914 og har siden den tid eid bygget. Veldrevet, moderne og meget godt vedlikeholdt kontorbygg. Fremstår i dag som et effektivt kontorbygg som ivaretar leietakers krav til høy teknisk standard, sikkerhet og stor grad av fleksibilitet. Bygget består av 6 etasjer over bakken, hvor 1. etasje er butikker og de øvrige etasjene er leid ut til kontor. I tillegg er det en underetasje med mulighet for leie av lager og boder. Bygget har felles sykkelparkering i lukket gårdsrom, fasaden er smakfullt lyssatt, og det er varme i fortauet utenfor. Utvendig individuell solavskjerming, og individuelt styrt varme og kjøling. Bygget eies og forvaltes av Paus & Paus Eiendom, en langsiktig gårdeier med leietakerne i fokus.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane fra Stortinget stasjon, buss og trikk i Tollbugata og 5 minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Kvadraturen er blitt et meget populært kontorområde med sin beliggenhet midt mellom Bjørvika og Vika/ Aker Brygge. Området består av flre nyrenoverte gårdeier, og mange spennende selskaper har funnet veien til Kvadraturen.

Gårdeier

Eier:
Paus & Paus Eiendom

Paus & Paus Eiendom har eid gården siden 1914, og forestått daglig drift siden den tid. Gårdeier sitter i dag selv i bygget, og er en langsiktig, serviceinnstilt gårdeier.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF