Kongens gate 14

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
376 kvm
Minimum ledig utleieareal
376 kvm
Ledig fra
Q1 2020
Type
Kontor

Nyrenoverte kontorlokaler i Kvadraturen i flott og velholdt gård fra 1898 - tallet med særegne detaljer og sjarm. Lokalene står ferdig renoverte i desember 2019.

Arealtabell

Etasje: Areal:
3 376 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane fra Stortinget stasjon, buss og trikk i Tollbugata og 5 minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Kvadraturen er blitt et meget populært kontorområde med sin beliggenhet midt mellom Bjørvika og Vika/ Aker Brygge. Området består av flre nyrenoverte gårdeier, og mange spennende selskaper har funnet veien til Kvadraturen.

Lokalene

Egnet bruk:
Landskap/celler

Antall arbeidsplasser:
35 arbeidsplasser i åpent landskap

Standard:
Rehabiliteres og ferdigstilles desember 2019

Lokalene er under rehabilitering til en moderne og varig standard. Det legges opp til gode gjennomgående materialkvaliteter, og lokalene har meget god takhøyde samt lysforhold. Egen terrasse til lokalet følger med, og utleier tilpasser lokalet til leietakers planløsning.

Bygget

Byggår:
1898, rehabilitert i 2004

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering, dusj per leieforhold

Leietakere i bygget:
Studenconsult, Nagarro AS, Lime Digital AS m.fl.

Flott kontorbygg oppført i nyrenessansestil av arkitekt Ove Ekman. Paus & Paus Eiendom kjøpte eiendommen i 1914 og har siden den tid eid bygget. Veldrevet, moderne og meget godt vedlikeholdt kontorbygg. Fremstår i dag som et effektivt kontorbygg som ivaretar leietakers krav til høy teknisk standard, sikkerhet og stor grad av fleksibilitet. Bygget består av 6 etasjer over bakken, hvor 1. etasje er butikker og de øvrige etasjene er leid ut til kontor. I tillegg er det en underetasje med mulighet for leie av lager og boder. Bygget har felles sykkelparkering i lukket gårdsrom, fasaden er smakfullt lyssatt, og det er varme i fortauet utenfor. Utvendig individuell solavskjerming, og individuelt styrt varme og kjøling. Bygget eies og forvaltes av Paus & Paus Eiendom, en langsiktig gårdeier med leietakerne i fokus.

Gårdeier

Eier:
Paus & Paus Eiendom

Paus & Paus Eiendom har eid gården siden 1914, og forestått daglig drift siden den tid. Gårdeier sitter i dag selv i bygget, og er en langsiktig, serviceinnstilt gårdeier.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF