Kongens gate 14

Nyrehabiliterte kontorlokaler med god takhøyde, moderne teknikk og moderne standard til leie i midten av Kvadraturen. Lokalet har en meget sentral beliggenhet i hjertet av Oslo

Lokaler

Bygget

Byggår:
1898, rehabilitert i 2020

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering, dusj per leieforhold

Leietakere i bygget:
Studenconsult, Nagarro AS, Lime Digital AS m.fl.

Eiendommen er et flott kontorbygg oppført i nyrenessansestil av arkitekt Ove Ekman. Paus & Paus Eiendom kjøpte eiendommen i 1914 og har siden den tid eid bygget. Kongensgate 14 fremstår i dag som et effektivt kontorbygg som ivaretar leietakers krav til høy teknisk standard, sikkerhet og stor grad av fleksibilitet. Bygget består av 6 etasjer over bakken, hvor 1. etasje er butikker og de øvrige etasjene er leid ut til kontor. I tillegg er det en underetasje med mulighet for leie av lager og boder. Bygget har felles sykkelparkering i lukket gårdsrom, fasaden er smakfullt lyssatt og det er varme i fortauet utenfor. Utvendig individuell solavskjerming, og individuelt styrt varme og kjøling. Bygget eies og forvaltes av Paus & Paus Eiendom, en langsiktig gårdeier med leietakerne i fokus.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane fra Stortinget stasjon, buss og trikk i Tollbugata og fem minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Kongens gate 14 ligger midt i Oslo sentrum, et steinkast fra varemagasinet Steen & Strøm og Karl Johan. Eiendommen ligger på hjørnet av krysset Kongens gate og Tollbugata. Kort avstand til Bjørvika, så vel som Aker Brygge og Tjuvholmen. Området består i stor grad av eldre gårder som har blitt rehabilitert til moderne kontor og handelseiendommer. Snart åpner Telegrafen rett over gaten med mathall og hyggelige utadrettet virksomhet.

Det er enkel adkomst for kjørende via Festningstunnelen (E-18) i begge retninger, samt kun få minutters gange til Oslo Sentralbanestasjon med alt av offentlig kommunikasjon. Trikk og bussforbindelser i umiddelbar nærhet, t-bane på Stortinget. Mulighet for leie av parkeringsplasser i kort gangavstand fra bygget.

Gårdeier

Eier:
Paus & Paus Eiendom

Paus & Paus Eiendom har eid gården siden 1914, og forestått daglig drift siden den tid. Gårdeier sitter i dag selv i bygget, og er en langsiktig, serviceinnstilt gårdeier.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter