Kongens gate 14

Nyrenoverte kontorlokaler i Kvadraturen i flott og velholdt gård fra 1898 - tallet med særegne detaljer og sjarm. Lokalene står ferdig renoverte klar for ny bruker.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1898, rehabilitert i 2004

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
Ca. 5000 kvm

Fellesfasiliteter:
Sykkelparkering, dusj per leieforhold

Leietakere i bygget:
Studenconsult, Nagarro AS, Lime Digital AS m.fl.

Flott kontorbygg oppført i nyrenessansestil av arkitekt Ove Ekman. Paus & Paus Eiendom kjøpte eiendommen i 1914 og har siden den tid eid bygget. Veldrevet, moderne og meget godt vedlikeholdt kontorbygg. Fremstår i dag som et effektivt kontorbygg som ivaretar leietakers krav til høy teknisk standard, sikkerhet og stor grad av fleksibilitet. Bygget består av seks etasjer over bakken, hvor 1. etasje er butikker og de øvrige etasjene er leid ut til kontor. I tillegg er det en underetasje med mulighet for leie av lager og boder. Bygget har felles sykkelparkering i lukket gårdsrom, fasaden er smakfullt lyssatt, og det er varme i fortauet utenfor. Utvendig individuell solavskjerming og individuelt styrt varme og kjøling. Bygget eies og forvaltes av Paus & Paus Eiendom, en langsiktig gårdeier med leietakerne i fokus.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane fra Stortinget stasjon, buss og trikk i Tollbugata og fem minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Kvadraturen er blitt et meget populært kontorområde med sin beliggenhet midt mellom Bjørvika og Vika/ Aker Brygge. Området består av flere nyrenoverte bygårder, og mange spennende selskaper har funnet veien til Kvadraturen.

Gårdeier

Eier:
Paus & Paus Eiendom

Paus & Paus Eiendom har eid gården siden 1914, og forestått daglig drift siden den tid. Gårdeier sitter i dag selv i bygget, og er en langsiktig, serviceinnstilt gårdeier.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF