Lilleakerveien 2B

Lyse kontorer til leie med en unik panoramautsikt over Lysaker.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1998

Miljø:
Rød C

Total størrelse:
Ca. 20 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, kafé, møteromssenter, garderobe med dusj, sykkelparkering.

Leietakere i bygget:
Implenia, Scancem, Appear TV, Norbetong m.fl.

Lilleakerveien 2 B er tett tilknyttet nabobygget nr. A med helt ny personalrestaurant, kafé og møteromssenter. Fellesfasilitetene i dette bygget som personalrestaurant, møteromssenter, dusj- og garderobe og sykkelparkering med spyling er akkurat ferdigstilt etter en stor oppgradering 2019. Mattilbudet vil være her fra morgen til kveld i lune omgivelser, med et innbydende interiør og farger/møbler. Her vil du ha tilgang til ferske råvarer og nybakte bakervarer.

Presentasjon

Beliggenhet

Området:
Lysaker - Lilleaker

Offentlig transport:
Lysaker stasjon (lokal, intercity og regiontog, samt Flytoget). Stasjonen har også gode bussforbindelser. I tillegg har eiendommen god adkomst til hovedveinettet (E-18 og Ring 3). Det er planlagt t-bane til Lysaker i 2024.

Parkering:
Det er meget god parkeringsdekning i byggets parkeringshus under eiendommen.

Lysaker er ofte beskrevet som et av Oslos størte knyttepunkt. Stasjonen knytter sammen kollektivtrafikken fra Asker til Gardemoen med tog og buss, samtidig som E-18 sikrer en enkel adkomst med bil. Kontorbygget ligger i Lilleakerbyen som strekker seg fra Lysaker stasjon til Nord for CC-Vest. I Lilleakerbyen kan du dekke alle dine behov fra shopping, kultur, matopplevelser og flotte turområder.


Gårdeier

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter