Lilleakerveien 6 - Lysaker stasjon

Flotte kontorlokaler ett minutt fra Lysaker stasjon

Lokaler

Bygget

Byggår:
2002

Miljø:
Grønn B

Total størrelse:
Ca. 5 900 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Peronalrestaurant i naboeiendommen, nyoppusset garderobe med eget tørkeskap til treningstøy, innendørs sykkelparkering i tilknytning til garasjeanlegget og garderober

Leietakere i bygget:
Atkins

Lilleakerveien 6 D ligger meget sentralt ved Lysaker stasjon samtidig som det har svært gode lysforhold med utsikt til både Møllefossen og Oslofjorden.

Bygget ble betydelig påkostet i 2015/2016.Beliggenhet

Området:
Lysaker - Lilleaker

Offentlig transport:
Lysaker stasjon (lokal, intercity og regiontog, samt Flytoget). Stasjonen har også gode bussforbindelser. I tillegg har eiendommen god adkomst til hovedveinettet (E-18 og Ring 3). Det er planlagt t-bane til Lysaker i 2024.

Parkering:
Det er meget god parkeringsdekning utenfor eiendommen samt i naboeiendommens parkeringsanlegg

Lysaker er ofte beskrevet som et av Oslos størte knyttepunkt. Stasjonen knytter sammen kollektivtrafikken fra Asker til Gardemoen med tog og buss, samtidig som E-18 sikrer en enkel adkomst med bil. Kontorbygget ligger i Lilleakerbyen som strekker seg fra Lysaker stasjon til Nord for CC-Vest. I Lilleakerbyen kan du dekke alle dine behov fra shopping, kultur, matopplevelser og flotte turområder.

Gårdeier

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er hvert år helt i toppen av kundetilfredshetsmålinger blant Norske eiendomsselskaper. Vi er en langsiktig eier med 330.000 kvm eiendom i området mellom Lysaker og Lilleaker. Vi har derfor 100 % fokus på dette området og har egen driftsorganisasjon og kundesenter. Velkommen til området!

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter