Lilleakerveien 8

Lilleakerveien 8 byr på lyse og effektive kontorlokaler med meget høy standard sentralt på Lysaker.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1999

Miljø:
Energimerke Oransje C

Total størrelse:
19 500 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Bemmannet resepsjon, personalrestaurant, konferanseavdeling med seks møterom og auditorium, garderoberom m. dusj, sykkelgarasje m.m

Leietakere i bygget:
Spirit Energy, ÅF Engineering, ÅF Advansia, Pandion mfl. har allerede oppdaget hvilket bra sted dette er


Lilleakerveien 8 er en kontoreiendom utenom det vanlige. Her finner du alt du måtte trenge på en god og effektiv arbeidsplass,
som konferansefasiliteteter, kantine og et godt inneklima. Eiendommen har også to kjelleretasjer som blant annet huser en egen gymsal, trimrom og nye dusj- og garderobefasiliteter for leietakerne! Fellesarealer som kantine og møteromssenter ble pusset opp i 2009/10, og det er gjennomgående brukt materialer av høy kvalitet for å løfte den generelle opplevelsen og atmosfæren i bygget.

Beliggenhet

Området:
Lysaker - Lilleaker

Offentlig transport:

Lysaker stasjon er ca. fem minutters gange fra bygget og i tillegg har eiendommen god adkomst til hovedveinettet (E-18 og ring 3).

Parkering:
Parkeringsplasser kan leies i garasjeanlegg på eiendommen med heis opp i lokalene. Det er også utendørs gjesteparkering.

Lilleakerveien 8 har en sentral beliggenhet på Lysaker vis à vis kjøpesenteret CC Vest. Lysaker er ofte beskrevet som et av Oslos størte knyttepunkt. Stasjonen knytter sammen kollektivtrafikken fra Asker til Gardemoen med tog og buss, samtidig som E-18 sikrer en enkel adkomst med bil. Kontorbygget ligger i Lilleakerbyen som strekker seg fra Lysaker stasjon til Nord for CC-Vest. I Lilleakerbyen kan du dekke alle dine behov fra shopping, kultur, matopplevelser og flotte turområder.

Gårdeier

Mustad Eiendom AS

Mustad Eiendom er et familieeid selskap med et langsiktig og bærekraftig perspektiv på den lokale forvaltningen og utviklingen av området mellom Lilleaker og Lysaker. Vi har vært på Lilleaker i nesten 150 år - og vi har et tilsvarende langsiktig perspektiv også for fremtiden. Bærekraftig tilnærming er derfor ikke bare en ambisjon, men en direkte forutsetning - både for oss, kravene vi stiller til våre samarbeidspartnere og våre forpliktelser til samfunnet vi omgir oss med og er en del av.

Les mer om Mustad Eiendom på deres hjemmeside: Mustadeiendom.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter