Meierikvartalet Lillestrøm

Fantastiske kontorlokaler i effektivt nybygg til leie.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2022/2023

Miljø:
Eiendommen Breeam sertifiseres.

Meierikvartalet er et nytt byutviklingsprosjekt som tilfører et nytt kvartal i Lillestrøm. Med bygulvet i Meierikvartalet blir tilbudene og opplevelsene i Lillestrøm sentrum enda bedre. Og de er veldig bra allerede. En spennende og allsidig miks av ulike tilbud, fra butikker til restauranter, vil gjøre bygulvet til et enkelt, lett og helt naturlig valg for mennesker som oppholder seg i sentrum – både på dagtid og utover kvelden. Vi har allerede fått på plass en indisk restaurant av internasjonalt kaliber, suveren sushi, ekte italiensk pizza, Apotek 1 og Rema 1000. Og dette er bare starten. Meierikvartalet blir et levende sted å jobbe, også etter ordinær arbeidstid.

Beliggenhet

Meierikvartalet skal tilby gode, moderne rom hvor folk vil like å oppholde seg, ikke bare i arbeidstiden og i lunsjpausen, men også etter jobb og utover kvelden. Vi tilbyr fleksible lokaler som enkelt tilpasses den nye arbeidshverdagen og de skiftende behovene gjennom døgnet. Meierikvatalet får en balansert kombinasjon av leiligheter, arbeidsplasser, servering, butikker, service- og helsetilbud, som er attraktiv for brukeren. Prosjektet blir det første i sitt slag i Lillestrøm og vil tilføre byen noe helt nytt, både arkitektonisk og kvalitetsmessig.

Et koselig sted med egen identitet, lite nok til at alt er i gåavstand, og stort nok til at du kan være hvem du vil. Lillestrøm ligger midt mellom Gardermoen og Oslo sentrum, og har enkel adkomst enten du kommer med tog eller bil. Fra Meierikvartalet bruker du kun 5 minutter til Lillestrøm stasjon, og 10 minutter senere er du i Oslo. Du bruker faktisk kortere tid til hovedstadens sentrum enn mange som bor i Oslo. Lillestrøm har også et godt utbygd sykkelveinett, som bare kommer til å vokse de neste årene.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Trond Aslaksen Vis CV

Trond Aslaksen

Partner
Forretningsområder
Portrett av Ulrik H. Johannessen Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter

Digitalt prospekt