Middelthuns gate 29

Ikonisk bygg på Majorstuen med god profileringsmulighet og utsikt over Frognerparken. Bygget ble rehabilitert i 2010 og holder god standard med moderne innslag

Lokaler

Bygget

Byggår:
1964

Miljø:
Engerimerke B

Total størrelse:
22 000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Møteromsenter, trimrom med klatrevegg, garderober dusj fasiliteter, kantine, resepsjonstjenster, sykkelparkering ute og inne og bilparkering

Leietakere i bygget:
NVE

Middelthuns gate 29 er en moderne kontoreiendom opprinnelig fra 1964 med et totalareal på ca. 22.000 kvm. Eiendommen består av totalt 9 etasjer inkludert en underetasje med treningssenter, dusj, garderober og parkeringsplasser. I første etasje finner du en stor, ærverdig kantine med hyggelig uteplass samt et effektivt møteromssenter og felles resepsjon.

Beliggenhet

Området:
Majorstuen

Offentlig transport:
Enkel adkomst med bil fra både Ring 3 og E18. Meget godt kollektivtilbud fra Majorstuen Stasjon med samtlige T-bane linjer, Flybuss og en rekke busslinjer, samt tre trikkelinjer og taxi holdeplass.

Parkering:
Det er mulig å leie parkeringsplasser i eiendommens parkeringsetasje

Eiendommen ligger profilert og strategisk til på Majorstuen med utsikt over Frognerparken. Det er enkel adkomst fra Ring 3 og Ring 1, samt kort gangavstand til Majorstuen med både bane, buss og trikk. Kort vei til alle servicetilbud.

Gårdeier

Gårdeier:

Majorstuen Kontorbygg II AS

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF