Olav Vs gate 5 - VIKA

Eksklusive kontorlokaler til leie midt i Oslos beste finansdistrikt.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1960

Miljø:
Energikarakter C - Lys grønn

Total størrelse:
Ca. 11.150 kvm

Fellesfasiliteter:
Garasje, sykkelparkering, gym og garderober.
Eksklusive takterasser, restaurant og bar.
Møterom, auditorium og enkeltkontorer til leie.

Leietakere i bygget:
Sparebank 1, Solon Eiendom, Strømstangen AS, Pecunia.

Eiendommen har siden den ble bygget for rederiet Wilh. Wilhelmsen i 1960 stått som et landemerke i Oslos sentrale forretningsdistrikt, Vika. Med sin strategiske plassering på hjørnet av Olav Vs gate mot rådhusplassen har eiendommen i tiår vært sentrum for næringsaktivitet.

Beliggenhet

Området:
Oslo Sentrum - Vika

Offentlig transport:
Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle former for offentlig kommunikasjon; tog/Flytoget/T-bane, buss, trikk og båt. Nasjonalteateret stasjon ligger kun ett stenkast unna.

Parkering:
Parkering og sykkelparkering under eiendommen.

Olav Vs gate 5 er beliggende midt i Oslos beste finansdistrikt Vika, mellom Rådhuset, Nationaltheatret og Konserthuset. Her har man kort vei til forretningspartnere og et stort tilbud av shopping, restauranter og kulturtilbud rett rundt hjørnet.

Gårdeier

Lokalene fremleies fra Summa Equity AS frem til 25.03.2025.

Det er eiendomsselskapet Pecunia AS som indirekte eier og forvalter eiendommen. Pecunia AS er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling- og forvaltning.

Eiendomsselskapet har bred erfaring med utvikling av kontorlokaler for forskjellig typer brukere. Deres håndverksfilosofi er årsaken til at Pecunia-standard i dag er et begrep i eiendomsbransjen. Pecunia-standard er synonymt med høy kvalitet, gjennomføringsevne og stilsikker smak. Det innebærer også førsteklasses service overfor leietakere.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter