Oscars gate 20 - Rett bak Slottsparken

Effektive kontorlokaler til leie med meget sentral beliggenhet i Homansbyen, rett bak Slottsparken! Lokalene vil bli skreddersydd etter dine ønsker.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1968 rehabilitert i 2010

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
4500 kvm

Leietakere i bygget:
Design House, IKT Norge, 4B Arkitekter, EVO Fitness, Homansbyen Tannlegesenter

Oscars gate 20 består av totalt 7 etasjer. Eiendommen ble rehabilitert i 2010 og fremstår som en meget godt og vel dreven kontoreiendom. Eiendommen har 95 parkeringsplasser hvorav ca. 75 plasser inne. Eiendommens har en meget god teknisk standard hva gjelder ventilasjon/kjøling , elektro samt overvåking og sikkerhet.

Beliggenhet

Området:
Slottsparken / Hegdehaugsveien

Offentlig transport:
T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkering i eiendommens parkeringsanlegg

Med sin sentrale beliggenhet i Homansbyen, rett bak Slottsparken, er Oscars gate et meget attraktivt område i Oslo sentrum. Homansbyen består av både handel og kontor, kombinert med et hyggelig og trygt nærmiljø. Man har godt kollektivtilbud, og det er kort gangavstand til byens attraktive shoppinggater som Bogstadveien/Hegdehaugsveien og Skovveien, der man finner det meste av butikker og spisesteder.

Gårdeier

Det er eiendomsselskapet Pecunia AS som indirekte eier og forvalter eiendommen. Pecunia AS er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling- og forvaltning.

Eiendomsselskapet har bred erfaring med utvikling av kontorlokaler for forskjellig typer brukere. Deres håndverksfilosofi er årsaken til at Pecunia-standard i dag er et begrep i eiendomsbransjen. Pecunia-standard er synonymt med høy kvalitet, gjennomføringsevne og stilsikker smak. Det innebærer også førsteklasses service overfor leietakere.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter