Østensjøveien 34

Flotte kontorlokaler i et fullservicebygg, sentralt beliggenhet på Bryn. Meget god offentlig kommunikasjon og særdeles gode parkeringsmuligheter. Fellesarealer skal pusses opp.

Lokaler

Bygget

Byggår:
2000

Miljø:
Energiklasse D

Total størrelse:
Ca. 13.000 kvm

Fellesfasiliteter:
Kantine, møterom, auditorium, treningssenter, kaffebar, dusj/garderobe.

Leietakere i bygget:
Xledger, Banqsoft

Østensjøveien 34 består at totalt ca. 13 000 kvm kontor fordelt på seks kontoretasjer. I tillegg har bygget tre underetasjer med lager og rikelig med
parkeringsplasser. Eiendommen fremstår som generelt godt vedlikeholdt, og er et flerbrukerbygg med gode muligheter for oppdeling av arealer i ulike størrelser. Byggene er utformet som en H med inngangsparti og lysgård i sentrum. Denne formen gjør at lokalene blir optimale når det gjelder lysforhold, og gir en naturlig inndeling av arbeidsplasser, møterom og sosial sone. Eiendommen har gode fellesfasiliteter med felles møterom, auditorium til 75 personer, kantine med gjesteavdeling, kaffebar, dusj/garderobe/ sykkelparkering og eget treningssenter driftet av Arca med bl.a egen hall. Fellesarealene er under oppgradering i samarbeid med Scenario Interiørarkitekter.

Beliggenhet

Området:
Bryn

Offentlig transport:
Brynseng T-bane - linje 1-4
Bryn togstasjon - Linje L1
Buss fra Østensjøveien

Parkering:
Særdeles god parkeringsdekning i tre parkeringskjellere samt parkering utvendig.

Bryn er et av de beste kommunikasjonspunktene i Oslo med 4 T-banelinjer, en rekke busslinjer samt tog fra Asker til Lillestrøm. Området ligger tett på Helsfyr med en nærstående revitalisering av Fyrstikktorget samt flybuss.

Gårdeier

Gårdeier
Bryn Eiendom AS

Bygget er eid og forvaltet av Bryn Eiendom AS. Bryn Eiendom er kjent for å
være en god samarbeidspartner med sine kunder, og er den største besitteren av kontoreiendom på Bryn. Bryn Eiendom er svært langsiktige og har eid samt forvaltet eiendom på Bryn siden 1969.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Jonas Myhre Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF