Øvre Slottsgate 29

Øvre Slottsgate 29 er en av seks eiendommer som totalt utgjør Eger. Lokalene ligger i 3. etasje, og renoveres til topp moderne kontorlokaler og er en del av Promenadens Social Doors Office konsept.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1922 rehabilitert i 2009

Miljø:
E

Total størrelse:
2.500 kvm


Leietakere i bygget:
Netlight, Chanel Norway m.fl

Øvre Slottsgate 29 er en del av shoppingsenteret Eger Karl Johan, som består av seks eiendommer på til sammen ca. 20 000 m² midt i Oslo sentrum. Samtlige står på Byantikvarens gule liste. I 2009 ble gårdene slått sammen, fasadene renovert, og en fullstendig innvendig ombygging har skapt en ny sammenhengende handlegate over tre plan samt kontorer.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/Kvadraturen

Offentlig transport:
T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet.

Parkering:
Parkering i offentlig p-hus i området.

Øvre Slottsgate 29 ligger midt i Oslo sentrum som en del av Egertorget. Her har du alle fasiliteter i umiddelbar nærhet med T-banestopp under Stortinget, kort vei til togstasjon og midt i Oslos beste område for handel, restauranter og opplevelser.

Gårdeier

Promenaden Management AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller eiet av fond under administrasjon av Meyer Bergman. Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av kontor- og butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette.

Les mer om Promenaden Management på deres hjemmeside: promenadenmanagement.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter