Parkveien 53A - Parkkvartalet

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
2 565 kvm
Minimum ledig utleieareal
225 kvm
Ledig fra
Q1 2020
Type
Kontor

Parkkvartalet er tre ærverdige bygårder som knyttes sammen av en ny glassgate til et felles fotavtrykk. Parkkvartalet danner et kontorkvartal med meget høy standard og arealeffektive løsninger. Kvartalet er satt på byantikvarens liste og eksteriør er fredet. Interiøret viser til en moderne arbeidshverdag.

Arealtabell

Etasje: Areal:
1 225 kvm
2 490 kvm
3 495 kvm
4 472 kvm
5 433 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Solli plass - Slottet

Offentlig transport:
Nationaltheatret (T-bane, Tog og Flytog) og et stort utvalg av buss- og trikkforbindelser i umiddelbar nærhet til kontoret.

Parkering:
Parkering internt i bygget samt korntidsparkering i side gater.

Parkveien 53 vegg-i-vegg med Slottsparken og med kunsthallen og nobelinstituttet som nærmeste nabo. Du har et kollektivt knyttepunkt i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret og Solli plass. Området står ovenfor en stor utvikling med Sommerrogaten der Höegh Eiendom utvikler et naboslaghotell sammen med Aspelin Ramm og Choice. Dette gjør at tilbudet av restauranter, hotell og handel er blant de bedre i Oslo.

Lokalene

Egnet bruk:

Lokalet egner seg primært for kontorlandskap.

Antall arbeidsplasser:
1.etg: (201 kvm) 10 - 15 arbeidsplasser
2-4. etg: (ca 490) 23-27 arbeidsplasser

Standard:
Lokalene vil bli skreddersydd etter leietakers ønske.

Parkveien 53A byr på gode takhøyder i arbeidssonen og godt med lysinnslipp fra store vinduer. Lokalet vil bli skreddersydd i samråd med interiørarkitekt til et moderne uttrykk og effektive løsninger. Teknisk infrastruktur ble lagt helt nytt i 2010 som sikrer en behagelig og effektiv arbeidshverdag.

Bygget

Byggeår:
1860

Miljø:
Energiklasse F

Total størrelse:
2450 kvm

Fellesfasiliteter:
Personal-restaurant, sykkelparkering med dusj og garderobe, møteromssenter, trenings rom, kaffebar, concierge-tjenester og tilknytning til bildeling

Leietakere i bygget:
Cantor

Parkkvartalet er et kontorbygg med gode fasiliteter for leietakerne. Det er et felles møteromssenter og co-working aktør som kan bidra til økt fleksibilitet i leieforholdet. Bygget byr på en meget god personalrestaurant samt kaffebar som deles med leietakerne i Parkkvartalet. Parkkvartalet er lagt til rette for en enklest mulig arbeidsdag, om individets trivsel og velvære, på og etter jobb.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom AS

Höegh Eiendom er en familie eid bedrift med lang historie innenfor Shipping og Eiendom. Det er en gårdeier med langsiktige strategier og parkveien 53 har vært i selskapets seie siden 70 tallet. Höegh har deres hovedkontor og driftspersonell i nabo eiendommen som gjør at de er tett på leietaker til en hver tid.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter