Parkveien 53A - Parkkvartalet

Parkkvartalet er tre ærverdige bygårder som knyttes sammen av en ny glassgate til et felles fotavtrykk.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
1860

Miljø:
Energiklasse F

Total størrelse:
2450 kvm

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, sykkelparkering med dusj og garderobe, møteromssenter, treningsrom, kaffebar, concierge-tjenester og tilknytning til bildeling.

Leietakere i bygget:
Cantor

Parkkvartalet er et kontorbygg med meget gode fasiliteter for leietakerne. Det er et felles møteromssenter og co-working som kan bidra til økt fleksibilitet i leieforholdet. Bygget byr på en meget god personalrestaurant samt kaffebar som deles med leietakerne i Parkkvartalet. Parkkvartalet har lagt til rette for en enklest mulig arbeidsdag, for individets trivsel og velvære, på og etter jobb.

Beliggenhet

Området:
Solli plass - Slottet

Offentlig transport:
Nationaltheatret (T-bane, tog og Flytog) og et stort utvalg av buss- og trikkeforbindelser i umiddelbar nærhet til kontoret.

Parkering:
Parkering internt i bygget samt korttidsparkering i sidegater.

Parkveien 53 vegg-i-vegg med Slottsparken, Kunsthallen og Nobelinstituttet som nærmeste nabo. Du har et kollektivt knyttepunkt i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret og Solli plass.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom AS

Höegh Eiendom er en familieeid bedrift med lang historie innenfor Shipping og Eiendom. Det er en gårdeier med langsiktige strategier og Parkveien 53 har vært i selskapets eie siden 70 tallet. Höegh har deres hovedkontor og driftspersonell i naboeiendommen som gjør at de er tett på leietaker til en hver tid.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter