Parkveien 53A - Parkkvartalet

Parkkvartalet er tre ærverdige bygårder som knyttes sammen av en ny glassgate til et felles fotavtrykk. Parkkvartalet danner et kontorkvartal med meget høy standard og arealeffektive løsninger. Kvartalet er satt på byantikvarens liste og eksteriør er fredet. Interiøret viser til en moderne arbeidshverdag.

Lokaler

Bygget

Byggeår:
1860

Miljø:
Energiklasse F

Total størrelse:
2450 kvm

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, sykkelparkering med dusj og garderobe, møteromssenter, treningsrom, kaffebar, concierge-tjenester og tilknytning til bildeling.

Leietakere i bygget:
Cantor

Parkkvartalet er et kontorbygg med gode fasiliteter for leietakerne. Det er et felles møteromssenter og co-workingaktør som kan bidra til økt fleksibilitet i leieforholdet. Bygget byr på en meget god personalrestaurant samt kaffebar som deles med leietakerne i Parkkvartalet. Parkkvartalet har lagt til rette for en enklest mulig arbeidsdag, for individets trivsel og velvære, på og etter jobb.

Beliggenhet

Området:
Solli plass - Slottet

Offentlig transport:
Nationaltheatret (T-bane, tog og Flytog) og et stort utvalg av buss- og trikkeforbindelser i umiddelbar nærhet til kontoret.

Parkering:
Parkering internt i bygget samt korttidsparkering i sidegater.

Parkveien 53 vegg-i-vegg med Slottsparken, Kunsthallen og Nobelinstituttet som nærmeste nabo. Du har et kollektivt knyttepunkt i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret og Solli plass. Området står ovenfor en stor utvikling med Sommerrogaten der Höegh Eiendom utvikler et nabolagshotell sammen med Aspelin Ramm og Choice. Dette gjør at tilbudet av restauranter, hotell og handel er blant de bedre i Oslo.

Gårdeier

Eier:
Höegh Eiendom AS

Höegh Eiendom er en familieeid bedrift med lang historie innenfor Shipping og Eiendom. Det er en gårdeier med langsiktige strategier og Parkveien 53 har vært i selskapets eie siden 70 tallet. Höegh har deres hovedkontor og driftspersonell i naboeiendommen som gjør at de er tett på leietaker til en hver tid.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter