Prinsens gate 21

Nøkkelinfo

Total ledig utleieareal
298 kvm
Minimum ledig utleieareal
298 kvm
Ledig fra
Etter avtale
Type
Kontor

Supersentrale kontorlokaler i 5. etasje i en flott bygning rett ved Steen og Strøm Varemagasin. Lokalene rehabiliteres med tanke på bevaring av byggets identitet.

Arealtabell

Etasje: Areal:
5 298 kvm
Papirfly

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
Stortinget t-bane i umiddelbar nærhet, buss og trikk i Prinsens gate og 5 minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Prinsensgate 21 ligger i begynnelsen av Norges mest eksklusive handlegate, Nedre Slottsgate. Området preges av handel og serveringstilbud, og er et attraktivt kontorområde med kort vei til både Bjørvika og Vika/ Aker Brygge.

Lokalene

Egnet bruk:
Landskap

Antall arbeidsplasser:
22 arbeidsplasser i åpent landskap

Standard:
Rehabiliteres

Spennede kontorlokaler som rehabiliteres med gode materialkvaliteter og med tanke på bevaring av byggets særegenheter. Lokalene har gode lysforhold gjennom hele arealet og er en del av Promenaden Management.

Bygget

Byggår:
1898

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
ca. 2500 kvm

Leietakere i bygget:
Visit Denmark, Follestad AS, Bottega Veneta m.fl.


Flott hjørnegård fra 1898 som har blitt betydelig oppgradert gjennom årenes løp. Bygget består av 6 etasjer hvor 1. etasje inneholder Bottega Veneta. Eiedommen har moderne ventilasjon og tekniske løsninger, og fellesarealene skal gjennom en oppussing.Bygget er oppført av arkitekt Ingvar Hjorth, og har fått totalrehabilitert fasade og tak i 2019.

Gårdeier

Eier:
Promenaden Mangement AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller eiet av fond under administrasjon av Meyer Bergman.
Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med spesielt fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter