Prinsens gate 21

Supersentrale kontorlokaler i 5. etasje i en flott bygning rett ved Steen og Strøm Varemagasin. Lokalene rehabiliteres med tanke på bevaring av byggets identitet.

Lokaler

Bygget

Byggår:
1898

Miljø:
Energiklasse E

Total størrelse:
ca. 2500 kvm

Leietakere i bygget:
Visit Denmark, Follestad AS, Bottega Veneta m.fl.


Flott hjørnegård fra 1898 som har blitt betydelig oppgradert gjennom årenes løp. Bygget består av seks etasjer hvor 1. etasje inneholder Bottega Veneta. Eiendommen har moderne ventilasjon og tekniske løsninger, og fellesarealene skal pusses opp. Bygget er oppført av arkitekt Ingvar Hjorth, og har fått totalrehabilitert fasade og tak i 2019.

Beliggenhet

Området:
Sentrum/ Kvadraturen

Offentlig transport:
Stortinget T-bane i umiddelbar nærhet, buss og trikk i Prinsens gate og fem minutters gange til Oslo S.

Parkering:
Parkering i nærliggende parkeringshus.

Prinsensgate 21 er en ærverdig gård vis a vis Steen & Strøm og en del av Promenaden fashion District. Bygget ble oppført i 1870 og har mye historie i veggene. Her har du kort vei til alt sentrum har å tilby, trikkestopp rett utenfor døren og Stortinget T-bane noen få minutter unna. Eiendommen ligger på hjørnet av Nedre Slottsgate og Prinsensgate, med kort avstand til Bjørvika, så vel som Aker Brygge og Tjuvholmen.

Gårdeier

Promenaden Management AS

Promenaden Management er et forvaltningsselskap eiet av britiske Meyer Bergman. Selskapet forvalter eiendommer eiet av Meyer Bergman eller av fond under administrasjon av Meyer Bergman. Promenaden Management har kompetanse innen alle fagområder knyttet til eiendomsforvaltning med særlig fokus på verdiskapende aktiviteter som utleie av kontor- og butikklokaler til attraktive konsepter og markedsføring av dette.

Les mer om Promenaden Management på deres hjemmeside: promenadenmanagement.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Jonas Myhre

Associate Partner
Forretningsområder
Vis CV

Ulrik H. Johannessen

Associate
Forretningsområder

Dokumenter