Drammensveien 145-147 - Skøyen Atrium Nybygg

Askekroken 11 er en videreutvikling av Skøyen Atrium med et nybygg tilknyttet eksisterende bygget i Drammensveien 147. Nye Skøyen Atrium vil utgjøre totalt over 65.000 kvm med effektive og lyse kontorer med gode fellesfasiliteter.

Lokaler

Bygget

Bygge år:
Ferdig Q4 2019

Miljø:
Energiklasse A og Breeam NOR Excellent

Total størrelse:
25.000 kvm

Fellesfasiliteter:
Personalrestaurant, møteromssenter, restaurant, kaffebar, sykkelparkering, garderober, co-working og treningsrom

Leietakere i bygget:
Fortum, Scatec Solar, Yara, Schage

Skøyen Atrium III blir et fullservicebygg med bemannet servicesenter og innbydende personalrestaurant med rom for uformelle møter utenom lunsjtid. I tilknytning til servicesenter er det også kaffebar, samt hyggelig kafe og restaurant med uteservering. I byggets 2. etasje er det møtesenter med god kapasitet for byggets leietakere samt auditorium for ca 200 personer i 1. etasje. Ut mot gateplan blir det butikker og servicefunksjoner som f.eks. frisør, renseri, kaffebar, treningssenter osv.

Beliggenhet

Området:
Skøyen

Offentlig transport:
Skøyen Stasjon (lokaltog, regiontog og flytoget). Buss 20, 24, 31, 121, 129, 139, 143 samt timesekspressen.

Parkering:
Parkering i stort garasjeanlegg i bygget. Avgiftsbelagt gjesteparkering.

Gårdeier

Eier:
Schage Eiendom AS

Schage Eiendom hadde ved utløpet av 2018 en bruttoverdi på NOK 10,3 mrd, og en VEK på NOK 5,4 mrd. Selskapet er involvert i utbygging og utvikling av større prosjekter innen kontor, handel, bolig og stedsutvikling i Norge. Schage Eiendom utvikler i disse dager flere prosjekter som Skøyen Atrium, Stortorvet 7 i Oslo Sentrum, Rortunet på Slemmestad, Jarlsberg Brygge samt Myrkdalen Fjellandsby. Samtidig er Schage Eiendom deleier i kjøpesenterselskapet Scala Eiendom,

Schage Eiendom eies 50/50 av familiene Schage gjennom holdingselskapene Sollerud Holding AS og Beetle Invest AS. Selskapet har hovedkontor i Oslo.

Les mer om Schage Eiendom på våre nettsider www.schage.no.

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF