Snarøyveien 36 - Fornebu Works

Fleksible og moderne kontorlokaler i et fullservice bygg beliggende i blant flere av Norges største selskaper og naturskjønne omgivelser

Lokaler

Bygget

Byggår:
2007

Miljø:
BREEAM In-Use Excellent

Total størrelse:
40000 kvm bta.

Fellesfasiliteter:
Bemannet felles resepsjon, personalrestaurant, kaffebar, uformelle møteplasser, stor uteterrasse i tilknytning til personalrestaurant mot sjøen, møteromssenter, auditorium, nyoppussede trenings- og garderobefasiliteter, innendørs parkering med meget god kapasitet, innendørs sykkelparkering

Leietakere i bygget:
Norwegian Bank, NOV, MHWirth, Eureka Pumps, Global Connect m. fl.

Fornebu Works - et dynamisk flerbrukerbygg

Snarøyveien 36 har gått fra å være et enbrukerbygg til å bli et dynamisk og pulserende flerbrukerbygg tilpasset leietakeres behov. Leietakere i bygget i dag er blant annet Global Connect, MhWirth, Eureka med flere.

Bygningsmassen og fellesområdene fremstår moderne med et spennende atrium med mye lys og som inneholder velkomstsone, felles resepsjon som er bemannet fra 07.00.- 16.00, personalrestaurant, kaffebar og møteromsenter, samt uformelle møteplasser. I tillegg har trenings- og garderobefasilitetene i bygget nylig blitt utvidet og rehabilitert, og tilbyr fysioterapeut, pt-timer, sal timer med mer, samt treningsapparater.

Store glassflater sørger for at lunsjen kan nytes med en flott og inspirerende havutsikt i personalrestauranten, og gir en utrolig atmosfære i fellesområdet. I sommerhalvåret trekker man gjerne ut, der det er flere sittegrupper med gode solforhold.

Personalrestauranten er meget fleksibel og egner seg derfor svært godt både for sosiale arrangementer og kursvirksomhet. Atriet bidrar med lys og spennende arkitektur til å knytte kommunikasjonen i bygget sammen på tvers av bygningskroppene.

Møteromssenteret inneholder 11 møterom av varierende størrelse og møblering, inkludert klasseromsoppsett. I tillegg har bygget et auditorium som rommer ca 80 mennesker, og alle rommene i møteromssenteret har nytt og moderne AV-utstyr og et felles system for booking av møterom.

Norwegian Property har en fast driftstekniker på bygget som har Fornebu Works som arbeidssted, og dermed er tilgjengelig hver dag.Beliggenhet

Området:
Fornebu Works er et av de største og mest moderne byggene i Fornebu-området. Omgivelsene preges både av havet og områdets grønne lunger. Det er rikelig med gjesteparkering i tilknytning til bygget, i tillegg meget god kapasitet for parkering i garasje under bygget. Fornebu er en inspirerende og levende bydel under enorm utvikling. Her finnes et rikt aktivitetstilbud og byens mest spennende arbeidsplasser. Den pulserende urbaniteten og den fjordnære beliggenheten er unikt for området, og har ført til en enorm attraktivitet.

Offentlig transport:
Bussholdeplassen ligger 1. min gange fra eiendommen og betjener linje 24, 31, 31E, 36E, 225 og 70. I Rushtiden går det ekspressbusser mellom Oslo Sentrum og Fornebu/Lysaker hvert 2. minutt. Togstasjonen på Lysaker ligger bare 3 min busstur unna. Her tar Flytoget deg til Gardermoen på ca. 20 minutter. Kommer man med bil er det enkel tilkomst med direkte avkjøring fra Snarøyveien.

Parkering:
Eiendommen har meget god parkeringsdekning. Det er totalt 650 innendørs parkeringsplasser og stor gjesteparkering ute. Det skal være enkelt å være kunde når man besøker leietakere i Fornebu Works

Gårdeier

Norwegian Property ASA

Norwegian Property er et rendyrket og helintegrert kontoreiendomsselskap. Vår filosofi er at eiendomsfaget først og fremst handler om å skape engasjerende møteplasser som gir grobunn for utviklende relasjoner mellom mennesker og med omgivelsene. Denne filosofien preger hele vår eiendomsvirksomhet som omfatter utvikling, forvaltning, daglig drift og vedlikehold av våre sentralt beliggende eiendommer i Oslo og Stavanger.

Les mer om Norwegian Property ASA på deres nettside - Norwegianproperty.no

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Anders Heffermehl Vis CV

Anders Heffermehl

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter

Prospektet som PDF