Tordenskiolds gate 6

Flotte kontorlokaler til leie ved Rådhuset

Lokaler

Bygget

Byggår:
1860

Miljø:
Energimerke D

Total størrelse:
ca. 4.500 kvm

Fasiliteter:
Sykkelparkering, garderober/dusj og parkering

Meget representativ eiendom bestående av 8 kontoretasjer og med restauranten «Foodie» beliggende i 1. etasje, samt 2 underetasjer. Flott inngangsparti med marmorfliser og stilfullt interiør

Beliggenhet

Området:
Sentrum Stortinget/Rådhuset

Offentlig transport:
Tog, T-bane, trikk og buss i umiddelbar nærhet med Nationaltheatret stasjon og Stortinget t-banestasjon

Parkering:
Parkeringshus i underetasje.

Eiendommen har en av byens beste beliggenheter. Meget sentralt og attraktivt plassert mellom Stortinget og Oslo Rådhus, i et dynamisk og pulserende kontor og forretningsmiljø. MESH er blitt en stor aktør i gaten, hvilket medfører at gaten er preget av flere unike og spennende selskaper, både etablerte og under oppstart. Umiddelbar nærhet til alle servicetilbud, butikker, caféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. Et stenkast fra Aker Brygge og Nationaltheatret.

Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokater og andre næringer er lokalisert i området. Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud.

Gårdeier

Entra ASA

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet. Forretningsidén er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Entra har som målsetning å være miljøledende i bransjen og bidra til å redusere bransjens miljøbelastning. Bygg står for cirka 40 prosent av verdens energiforbruk. Ved å redusere energiforbruket kan bransjen gå fra å være en stor del av utfordringen til å bli en del av løsningen.

Les med om Entra

Kontakt

Ta kontakt for mer informasjon om lokalet

* Påkrevd

Kontaktpersoner

Portrett av Rune Arvesen Vis CV

Rune Arvesen

Associate Partner
Forretningsområder

Dokumenter